Állásinterjún szabad ezt mondanom? (Részletek alább. )
Így mondd:"Jelen pillanatban ez az állás, ami a legjobban megfelel nekem, mert alkalmasnak érzem magam a feladatra"
Ne úgy,hogy nagyon alkalmas lennék rá Így nem nagyképű,de egy konkrét választ adtál
Sztem ne mond,h jelenleg erre az állásra vagy alkalmas!
Úgy is megkérdezik majd,h miért választottad ezt a pozíciót-mond azt,h szívesen dolgoznál tanárként,de zsúfolt a piac (a friss diplomásokkal),túljelentkezés van és ez a munkakör is közel állna hozzád,mert szeretsz emberekkel foglalkozni,szívesen kipróbálnád magad ezen a területen!
Ha nem akarnak foglalkoztatni, a legjobb ajánlólevél se segít, ha pedig kell a munkaerő, akkor felvesznek, bármi is a szakmád eredetileg. Velem is így volt. Van, ahova eleve úgy hívtak be, hogy én úgyse fogok náluk maradni, mert más a szakmám, akkor ne hívnának be, ahol most dolgozok, oda meg már következő héttől kezdtem. Én egyenesen megmondtam, hogy dolgozni akarok, nem akarok munkanélküli lenni, nem találok állást, bármit elvállalok, amit meg tudok csinálni, tiszta és legális, és nem nagyon van lehetőségem válogatni.
Munkanélküliként már annyira nem bírtam idegileg, hogy orvos kellett volna hamarosan, ha nem kaptam volna meg a mostani munkámat, kikészített a kilátástalanság és a semmittevés.
Utolsó hozzászóló!
Nagyon egyetértek ebben veled! Sajnos nekem is nagyon rossz érzés, hogy nem találom a helyem, kilátástalan minden...
Ha gondolod, írd meg a tapasztalataidat az alábbi fórumba, célzottan jött létre:
És sok sikert a továbbiakhoz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!