Havi 800 fontból meg lehet élni Angliában?
Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 15:16
1/12 anonim válasza:
Londonban nagyon szűkösen, vidéken egy picit jobban, azonban ez az összeg még nagyon kevés a jó megélhetéshez. Gyakorlatilag ennyi pénzből tömegszállás, legolcsóbb kaja, zéró szórakozás fér csak bele. Több nem. Egy viszonylag normális megélhetéshez legalább 1200 font kell Londonban és legalább 1000 font kell más városokban.
2/12 anonim válasza:
Nagyon nyomorogva, 6-8 idegennel egy házban, kockakenyéren és margarinon élve, havonta 0 fontot/forintot félretéve igen.
Bár azt nem életnek, inkább túlélésnek nevezném.
3/12 A kérdező kommentje:
Na várjatok,ez valahogyan lemaradt:Tehát egy szállodában dolgoznék bárosként.Ott adnak szállást és ételt is.A szállás rezsivel együtt heti 40 font,az étkezés ingyen van.És így?
2013. máj. 17. 15:33
4/12 anonim válasza:
Ha tényleg így van ahogy írod, akkor igen, meglehet belőle élni. De ha neked kéne mindent fizetni, akkor csak nagy lemondások árán.
5/12 A kérdező kommentje:
nem,pontosan így lenne,ahogyan írom
2013. máj. 17. 15:36
6/12 anonim válasza:
ebben az esetben megélsz belőle
7/12 anonim válasza:
szerintem gyenge fizetés, akkor is ha a szállás nyomott áron biztositva van
de Magyarországhoz képest jól hangzik.
8/12 anonim válasza:
"szerintem gyenge fizetés, akkor is ha a szállás nyomott áron biztositva van "
igen, mindenképp gyenge, napi 8 órás munkavégzés esetén még minimálbér sincsen, azt is kétlem hogy bejelentik-e egyáltalán. napi 8 órával 880-900 fontot meg kell keresni minimum még a legutolsó kisegítőnek is.
9/12 goaus válasza:
Én sem értem a 800 fontot, a minimálbér ugyanis 900. Ha extrém eset, és tényleg 800, akkor Londont semmiképp sem ajánlom, vidéken ha sikerült 300-ért szobát találnod, akkor 500 fontból azért szépen elvagy, bár ez függ attól, kell-e tömegközlekedésre költened, mert az megint elég szép összeg lehet. De ha mondjuk csak 450-ért van mondjuk szoba, már nem ajánlanám semmiképp sem megpróbálni.
10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem azért 800 font,mert a kaja ingyen van,és a szoba is olcsóbb...
2013. máj. 21. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!