Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A főnökünk meghallotta,...

A főnökünk meghallotta, amikor a három kollégámmal "szidtuk" a rendszert, jár ezért kirúgás? Ti hogy látjátok? 24L

Figyelt kérdés

Szóval hárman beszélgettünk az ebédlőben, ahova SOHA nem jött fel a főnökasszony. Épp a túlórról beszéltünk, és mondtam hogy ha sajnálják azt a kétezer FT-ot tőlem, költség gyógyszerre, aztán a kolléganőm is mondott erre valamit, majd ő mondta h nem fogok rákérdezni, ekkor lépett be a főnökasszony. Megkérdezte: "mit nem fogtok megkérdezni?"

Én erre csípőből rávágtam, hogy a túlórát, mert h nem lett fizetve stb... és erre azt mondta, miért a másiktól kérdezem, miért nem tőle? Erre mondtam neki, hogy "hát épp azt beszéltük, hogy megkérdezem tőled majd ma"

Erre mondta h jaaa, hát ebben a hónapban nem kapott senki, meg amúgy se én intézem, stb...

Aztán mondta h menjek le, mert ő megy haza és meg akarja beszélni a melómat. Elmondtam neki, normálisan meghallgatta, aztán kérdeztem tőle h jvőhét kedden mehetek-e korábban egy órával, mondta h persze már mondtad nem probléma, elengedlek.

Szerintetek lehet ebből bajom? az a baj, a beégett kollégák kezdték el fokozni a helyzetet, h lehet kirúgnak minket (hozzáteszem még próbaidőn vagyok) stb...

És azóta hányok az idegtől kb. Holnap nem lesz a főnökasszony, ezen fogom idegelni magam egész hétvégén.

De ha többet is hallott volna, azt már mondta volna, nem? Eléggé temperamentumos nő, minden miatt ordít a másikkal stb... szerintem ha úgy lenne, már nem lennék itt. Vagy hívott volna délután ezért, az tuti.

Szerintetek? Egyébként eléggé szemét munkahely, szóval annyira nem sajnálnám, csak hát na... ne ilyen miatt repüljek már! :S

2013. máj. 16. 16:59
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, eléggé ismertek a környéken. Azt hiszik övék a világ... múltkor felszereltek kamerát a folyosóra és azt mondták idézem: "Szarok a személyiségi jogaitokra".
2013. máj. 19. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!