Ki mit hallott arról, hogy a közalkalmazottaknak egységesen 10. 000 Ft erzsébet utalvány fog járni?
Figyelt kérdés
Még azt nem tudni mikortól, de állítólag januárig visszamenőleg járni fog. A közalkalmazottak szakszervezete "harcolta ki" én így tudom. Tud valaki erről valami pontosabbat?2013. máj. 14. 10:54
1/5 anonim válasza:
Én nem tudok róla semmit, pedig közalkalmazott vagyok. Tavaly kaptam havi 5000 Ft Erzsébet utalványt, de idén már semmit, mert nincs rá pénz.
2/5 anonim válasza:
Jó is lenne, nekem a minimálbér emelkedésével lett több a tavalyihoz képest, semmi mást még csak kilátásba se helyeztek.
3/5 anonim válasza:
Szerintem csak adHATÓ lesz. Ami ugye azt jelenti, h nem kötelező adni.
4/5 anonim válasza:
Teljesen kizárt. Sőt, amit most Aranka fennhangon hirdet, hogy az államosított iskolákban kifizetik a béren kívüli juttatásokat januárig visszamenőleg a korábban kapott mértékig (ez általában 5000 volt), az is egy nagy hazugság. Mert amit ők jóságos dologként hirdetnek, hogy nem utalványban, henm pénzben kapjuk, az is egy jó nagy bullshit. Ugyanis az utalvány az 8X5000 és kész, az negyvenezer. Ellenben ha pénzben adják, akkor ugyebár máris lenyúlják majdnem a felét, mert abból más vonnak adót, stb. Azaz, a negyvenezerből kb. 25ezer jut majd a zsebbe. Csak ezt ugye nem kommunikálják. Szemetek, aljasok, pénzlenyúlók a teljes oktatási vezérkar, élükön a kereszténydemokratákkal. A pedagógusok teljes hülyítése és befenyítése folyik. Aki teheti, meneküljön. Pedig én fidesz párti vagyok.....
5/5 A kérdező kommentje:
Hát szomorú vagyok... :( Nekem is a garantált bérminimum emelésével lett kemény 3000ft-tal több a fizum, viszont cserébe minden drágult és drágul... Nekünk a szakszervezeti képviselőnk mondta, hogy állítólag már alá is írták, miszerint kapunk 10.000 erzsébet utalványt, de ennek már jó néhány hete, és azóta semmi hír, nagy csönd. Szóval nem tudom lesz-e belőle valami, vagy ez is csak parasztvakítás...
2013. máj. 31. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!