Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy viselkedjek a főnökömmel?

Hogy viselkedjek a főnökömmel?

Figyelt kérdés
Már régóta egy a cégnél dolgozok, első munkahely, de rendesen nem lettem "betanítva". Diplomás vagyok. Valahogy úgy lehet a főnököm, hogy vagy megtanulom egyedül, vagy nem. Viszont, amikor elrontok valamit, hiszen honnan is tudjam mit kell csinálni (ez szerencsére nem gyakori) de akkor én vagyok leb.szva.. Miért így csináltam?! Rá azért mégsem háríthatok... PEdig az lett volna a legegyszerűbb, ha az elején segít... Egyébként jól kijövünk, de ez nekem nagyon nem teszik. Volt, hogy a hátam mögött szídott valakinek, úgy hogy hallottam (jó, nem küldött el melegebb éghajlatra, de akkor is...) Nekem ez nem klappol, mert nem inkább a kollégáját kellene megvédenie? Nekem meg jön a gyomorgörcs, hogy megint mit rontottam el, aztán persze utánanézek, és ha pl kiderül hogy ő rontott valamit, akkor nincs semmi olyan, hogy közölje az illetővel, hogy nem én hibáztam. Ja aztána háttérbe lecseszhet nyugodtan, de azért nem fair, mert nem mutat meg szinte semmit, csak elém teszi, hogy csináljam meg... Volt hogy kérdeztem, hogy jól csináltam-e, azt mondja peeeerszeeee... Aztán pár hét, vagy nap, és kiderül, hogy ki kellett javítani valamit, mert elrontottam. DE AKKOR MIÉRT NEM MONDJA???!!! Kértem már, hogy szóljon, ha valami nem jó, mert abból is tanulok... De nem.. KEresek másik munkahelyet, de egyenlőre 100-ból 0 visszahívás, pedig jó gyakorlatom van... Tanács? Köszi előre is.
2009. okt. 1. 11:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha vmit nem tudsz miért nem kéred meg szépen,h segítsen?
2009. okt. 1. 12:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Mert olyan tudást vesz alapnak, ami nem lehet még meg, hiszen csak tapasztalat útján jön. Nagyon elfoglalt, rohan jobbra balra, és alig van ideje, ha meg igen, akkor inkább lepasszol egy egyszerű feladatot, amit megtudok csinálni, és addig is haladunk.. Kértem már, hogy mutassa meg stb... De nem. Neki azt hiszem így egyserűbb..
2009. okt. 1. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!