Telefonáltak attól a cégtől, ahol megpályáztam egy állás, de sajnos nem tudtam felvenni. Ezzel elbukhattam az állást?
Figyelt kérdés
Onnan tudom,h ez ügyben kerestek, mert már egyszer volt egy telefonos előszűrés, azt mondták keresnek, ha pozitívan bírálták el. Ma négy óra előtt 10 perccel csörgött a telefonom,de épp dolgom volt, 5 perc múlva észrevettem, mindjárt hívtam is vissza őket, de addigra már ki volt kapcsolva a szám, gondolom letelt a munkaidejük, később is hívtam, akkor is ugyanez. Attól tartok, hogy hétfőn lenne az állásinterjú akkor erről lemaradtam.Egyébként ez egy multi cég. Valakinek tapasztalat, vélemény?2013. máj. 10. 21:20
1/5 anonim válasza:
Hétfőn újrahívod és kiderül. Én már többször csúsztam így le, de egyszer sikerült egy új időpontot is kikönyörögnöm, amikor visszahívtam a Hr-t. Próba szerencse, ne csüggedj!
2/5 anonim válasza:
nyugi, nem maradtál le semmiről...én megkaptam a mostani állásomat úgy, hogy nem volt 3 napig bekapcsolva a telóm és már a munkaerő-közvetítőt hívogatták és sms-t küldtek
3/5 A kérdező kommentje:
Bízom benne:) Köszi :)
2013. máj. 10. 21:47
4/5 anonim válasza:
fognak keresni később, ha tényleg tetszik nekik a pályázatod. egy telefonon nem múlhat, hogy esetleg más cég csapatát erősítse egy ígéretes munkatárs.
5/5 anonim válasza:
Ha volt 'B' verziós ember is, akkor jó eséllyel bukta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!