Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi esélyem van így?

Mennyi esélyem van így?

Figyelt kérdés

Úgy jelentkezek cégekhez munkára, hogy nem hirdettek meg állást. Tapasztalatomnak megfelelően keresek cégeket, ahol úgy érzem hogy helytállnék, oda elküldöm az önéletrajzom.

Bevált ez már valakinek? Főleg tapasztalatok érdekelnének!

2013. máj. 6. 11:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Veszteni valód nincs, próbáld meg nyugodtan. Csak akkor motivációs levél is legyen mellé mindenképpen, mert az úgy furán néz ki hogy a semmiből odahullott egy önéletrajz. Informálódj a cégről előtte, írd be a motivációs leveeldbe, miért érdekel téged pont az ő cégük, miért akarsz ott dologzni. "sima" álláspályázatnál is szoktak persze motivációs levelet írni, de szerintem ebben az esetben meg főleg fontos.

Én személy szerint egyszer próbáltam meg egy ilyet, sajna visszaírtak hogy köszönik az érdeklődésem, de nincs szabad pozíciójuk..:( De persze volt akinek már sikerült, tehát...hajrá:)

2013. máj. 6. 12:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem veszthetsz vele semmit, próba szerencse. Én sok ilyent küldtem általam kiválasztott cégeknek, max. annyit írtak vissza, hogy nincs hely, adatbázisba tesznek és ha lesz hely szólnak. Azóta se. De a legtöbb nem is válaszolt.
2013. máj. 6. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!