Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit kell válaszolni az állásin...

Mit kell válaszolni az állásinterjún, amikor azt kérik beszéljek magamról?

Figyelt kérdés
Konkrét példát is írhattok, hogy milyen egy jó válasz. Köszi.
2013. máj. 5. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Időrendben visszafelé szoktam, először a volt munkahelyemen ellátott feladatokról, folyamatokról beszélek, utána a tanulmányaimról.
2013. máj. 5. 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Én azt mondtam erre 1x, hogy: "A magánéletem nem tartozik Önre. Én ide állás miatt jöttem, és nem azért hogy kiselőadást tartsak az életemről." -> 2 nap múlva csörgött a telefon hogy felvettek, és alá kellene firkantani a szerződést.
2013. máj. 5. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

2-esnek őszintén gratulálok, de azért ez elég barátságtalan válasz, én nem javaslom.

Ez a kérdés egyáltalán nem jelenti azt, hogy a magánéletedre kiváncsiak. De még csak az sem jó, ha visszamondod az önéletrajzodat, hiszen az ott van előttük.

Olyat kell mondanod magadról, ami az önéletrajzodból nem derül ki, elsősorban a személyiségedről. Amely tulajdonságok jól illenek a meghirdetett munkakörbe.

Egyébként több álláskereső oldalon is vannak fent mintakérdések és válaszok,ez általában benne szokott lenni, érdemes olvasgatni.

2013. máj. 5. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:

#3-as, engem is felvettek...

#1-es voltam.

2013. máj. 5. 17:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Neked is gratulálok, azért a te válaszod mindenképpen jobb. A korábbi munkahelyeden ellátott feladatokra úgyis kiváncsiak, mert az önéletrajzból az nem derül ki részletesen.
2013. máj. 5. 17:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az egesz allasinterju a szakmai kerdesket feszegeti, szerintem ez is szakmai kerdes. Igy a erdeklodesi koromrol meselek, milyen technologiakkal foglalkoztam az elmult idoben, mivel szeretek foglalkozni, milyen problemak erdekelnek. stb...
2013. máj. 5. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!