Kinek mi a végzettsége, munkahelye, mennyi a fizetése?
Meglepett hogy biológusként nem tudtál szakmában elhelyezkedni, mert úgy tudom az is egy olyan tudományág, ami sok mással párhuzamba hozható.
Én jelenleg diák vagyok, fizikusnak tanulok. Amikor elvégzem akkor gazdaságfizikus leszek, ami azt jelenti hogy a fizikai modelleket rávetítem a pénzügyekre, a tőzsdére.
És a biológia is ilyen terület, hogy egyes részei jól átvihetők a pénzügybe. (fogalmam sincs melyik, mert nem értek hozzá).
16-vagyok.
Nagyon sok évfolyamtársam van így.Szinte minden értlemes munkahelyen phd kell.Vagy protekció:-)Gyógyszeriparban jó a fizetés,de ismerős nélkül szinte lehetelen bekerülni,főleg biológus diplomával,mert inkább a gyógyszerészeket/vegyészeket/orvosokat veszik fel...Meghát teljesíthetelen feltételek:publikációs lista,1 felső+ egy közép nyelvtudás,jogsi,ja és 3-5 év szakmai(!)gyakorlat.Az,hogy diákmunkában krumplit sütöttem a mekiben az nem számít annak.És igen mielőtt valaki azt mondja akkor miért nem mentem doktorizni,miért nincs jogsim,stb,annak mondanám,hogy végig melóznom kellett az egyetem mellett,így csak egy közepes diplomára tellett tőlem.Amíg mások TDK-val,cikkírásal,helyezkedéssel(=laborvezető seggények a nyalásával-bocs) voltak elfoglalva,addig én a mekiben,vagy a tescoban "nyomtam"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!