Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kinek mi a végzettsége,...

Kinek mi a végzettsége, munkahelye, mennyi a fizetése?

Figyelt kérdés
Végzettségeteknek megfelelő szakmát találtatok? Hány éve dolgoztok benne?
2013. ápr. 30. 11:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Csicska vagyok, havi 400 ezret keresek, nem ez a szakmám persze, közel egy éve megy ez, de már nem sokáig.
2013. ápr. 30. 12:16
 2/18 A kérdező kommentje:
?
2013. ápr. 30. 12:24
 3/18 anonim ***** válasza:
Vendéglátás, külföld és havi 450-500 ezer. Ez a szakmám is, otthon 150-200 körül kerestem és többet dolgoztam mint most.
2013. ápr. 30. 12:30
 4/18 anonim ***** válasza:

Digo..

Ha te kint dolgozol Angliában, akkor te sosem dolgozol?? Mert én part time melósként szinte mindig itt vagyoka gyakorin, és a te hozzászólásaiddal mindig találkozom. Legyen az reggel 8 óra vagy 11 óra vagy délután 2 óra vagy este 5 óra vagy este 11 óra.. Akkor mikor dolgozol, főleg ha vendéglátós vagy?????

Kérdezőnek.

Könyvkötő a szakmám. Jómagam is Angliában dolgozom mint Digo. De kint part time-ként dolgozom egyenlőre egy raktár áruházban (fél óra múlva megyek is melózni) Heti 20 óra munkáért 680 fontot keresek. Most akarok váltani, és a szakmámban elhelyezkedni.. Úgy néz ki sikerülni fog..

2013. ápr. 30. 12:35
 5/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

3. válaszoló, remélem sikerrel jársz :) Mennyivel fog megugrani a fizud ezáltal?

2013. ápr. 30. 12:39
 6/18 anonim ***** válasza:

ma 12:35 vagyok.

Jelentősen többel, mert akkor 8 órási munkám lesz, és a szakmámban dolgoznék. A tájékoztató szerint 11.70 GBP/óra lesz a bérem. De mivel mindig van túlóra, így a túlórapénz is jelentősen megdobná a végösszeget..

3 nap múlva megyek a második interjúra..(az első sikerült) remélem nem leszek lámpalázas, mert akkor bénázok, és elfelejtek egy csomó angol szót, és így csak hümmögök kínomban..:) (amúgy is elég pocsék az angol tudásom, nem kell hogy a lámpaláz még jobban tönkre vágja..:)

2013. ápr. 30. 12:45
 7/18 anonim ***** válasza:
Angliában, heti 37,5 órát dolgozom egy londoni informatikai cégnél, mint webes fejlesztő. Ez a szakmám is, mármint ezt tanultam, diplomám nincs, fizetésen jelenleg nettó 2755 font nettó havonta. 3. éve vagyok ennél a cégnél, jól érzem magam, nem panaszkodom.
2013. ápr. 30. 12:53
 8/18 anonim ***** válasza:
4-es, az lehet hogy sok hsz-emmel találkozol, de este 6 és hajnal 2 között biztos hogy 1-el sem. Én olyankor dolgozok.
2013. ápr. 30. 13:10
 9/18 anonim ***** válasza:

Én jelenleg Bertransnál dolgozom munkaerőközvetítő segítségével 600Ft -os órabérben. Legrosszabb havi 65.000Ft és a legjobb fizetésem 81.000Ft volt. Egyszer van, egyszer nincs meló.

Fél éve vagyok itt, szeretnék már váltani de jelenleg nincs olyan amibe bele mernék fogni.

Végzettségem Villanyszerelő amit nem szeretek csinálni, nem azért mert utálom ha koszos vagyok hanem mert nincs hozzá türelmem.

Gondolkoztam hogy augusztusban le kellene tennem egy angol középfokú-t amit meg is szeretnék valósítani!

(Bács-Kiskun megye)

2013. ápr. 30. 13:37
 10/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, kihagytam hogy este dolgozom. 6tól ameddig van meló.
2013. ápr. 30. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!