Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Rendőrségre mentem. (? )...

Rendőrségre mentem. (? ) (többi lent)

Figyelt kérdés

feljelentettem egy embert csalás megalapozott gyanúja miatt.. 43000.-Ftot utaltam neki de ő nem küldte a csomagot.

és még vissza sem utalja a pénzt. a kártyaszám nem az övé hanem egyik barátjáé. Meddig tart míg kinyomozzák hol lakik?

Mennyi az esély hogy visszakapom a pénzem?

A terméket amit "eladott" nekem még mindig hirdeti,valószínűleg több embert is átvert.

2013. ápr. 25. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés már felkerült pár napja, szóról szóra.
2013. ápr. 25. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Hányszor kérdezed még meg? Ugyanez volt a kérdés szinte szóról szóra, csak éppen az összeg kicsit más...

De mindegy. Ha feljelentetted, akkor miért nem a rendőröktől kérdezted meg ezeket? Persze pontos válaszokat ők sem tudnak adni, de talán járatosabbak a témában mint mi.

2013. ápr. 25. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..

Itt van, tegnap előtt is kiírtad már. Igaz most 43e, akkor meg 49 volt, igazán eldönthetnéd már, hogy akkor most mennyi is. Bár a kérdés szemponjából lényegtelen, de azért lehetnél következetesebb. Szóval már több napja feljelentetted. Azóta nincs fejlemény? Vagy mit mondtak, miért nem találják?

2013. ápr. 25. 16:16
 4/6 A kérdező kommentje:
azért írtam más összeget mert nem szeretném ha ezt látná az eladó.. azért írtam ki még egyszer ezt hátha még valaki ír :D
2013. ápr. 25. 17:40
 5/6 A kérdező kommentje:
még csak tegnap jelentettem fel
2013. ápr. 25. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Jó és szerinted attól, hogy kicsit más az összeg, még nem fog magára ismerni az "eladó"? Ha meg szeretnél még választ, emeld ki a kérdésed.
2013. ápr. 25. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!