Munkanélküliről mentem szülni, most gyesen vagyok. Gyes után van esélyem újra munkanélkülire menni?
Figyelt kérdés
Annak idején terhesen rúgtak ki, de előtte évekig normálisan dolgoztam. Kirúgtak passzív táppénzen voltam, majd 2009 januártól munkanélküli. Abban az évben szültem a járadék folyósítása alatt. Jogosult voltam tgyásra és gyedre is.
Idén júniusig vagyok gyesen. Utána vajon jelentkezhetek megint munkanélkülire? Képzésre is akár. Jogosult lehetek a járadékra?
Köszönöm.
2012. febr. 15. 15:01
1/2 annuska20 válasza:
figyelj ugyan úgy járnod kell jelenkezni mint ahogy eddig tetted .1 évig jársz jelenkezni és meg kapod a járadékot csak ezt akkor kellet volna meg tenned mikor a gyereked betöltötte a 2 évet és most mire 3 éves lett kaptad volna tovább a járadékot.
2/2 A kérdező kommentje:
Ohh. Ezt nem tudtam. Nem is értem. Miért kell egy évig járni?
2012. febr. 20. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!