Álláskereséssel kapcsolatos tapasztalatok?
Tud valaki egy olyan oldalt ahol lehet tapasztalatokat megosztani, beszélgetni emberekkel ebben a témában?
Tanári állásokat még keresel?
Én 7 hónapja. Jelentkeztem már mindenféle munkára, mert sokan azzal támadtak, hogy biztos "büdös a munka", de eddig 3 interjún voltam. Átnézettem már az önéletrajzom is, újra írtam legalább 10x. Beszéltem ismerősökkel, hogy tudnak-e valamit ajánlani...
Idáig építőipar-ingatlan területen dolgoztam több évet és néhány hónapot kereskedelemben még pályakezdőként.
Most hétvégente egy okj-s tanfolyamra járok pénzügyi területen. Diplomám nincs.
Rengeteg ingatlanos hirdetés van, bár gondolom, ezek nagyobb része közvetítés.
Tudok neked linkelni olyan hirdetéseket, ahol építőipari tapasztalatot kérnek, viszont ott a tervezőszoftverek használata is feltétel. Az informatikában mennyire vagy jártas? Meg tudnád oldani pl., hogy egy komolyabb tervezőszoftver használatát megtanuld? Akár autodidakta módon, vagy valaki ismerőssel, aki jártas a témában?
Tervező szoftvert sosem használtam. Arra másik kollégák voltak az előző cégeknél. Sajnos olyan embert sem ismerek aki erre megtanítana. Egyébként más területen is szívesen elhelyezkednék, nem ragaszkodom kizárólag ehhez.
A múltkor társasház kezelő irodánál voltam felvételizni, ott egy olyan nyerte meg az állást aki könyvelői végzettségű volt. (mert főképp az adminisztratív részét kellett végezni a munkának)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!