Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudnátok nekem segíteni, hogy...

Tudnátok nekem segíteni, hogy hol találok diákmunkát Dunaújváros körül, mert én a netem nem találok semmi értelmeset?

Figyelt kérdés

Kissé megvagyunk anyummal szorulva anyagilag és azt mondta, hogy ha szükségem van egy új számítógépre akkor annak az árát nekem kell megkeresni. Egyébkénet 14 éves vagyok.

A válaszokat előre is köszönöm.

2013. ápr. 21. 15:49
 1/1 anonim válasza:
Ajánlani a vendéglátást tudom de mégsem. 😂Ajánlom mert jó pénz de azt is tudni kell hogy egy hónap mulva -10kgot fogsz fogyni. Az a baj hogy a vendéglátás ku*va kemény hely. Akkor is misolyogbod kell ha épp haldokolsz , nem hiányozhatsz csak úgy,ha éppen nem haldokolsz akkor is menned kell. Én vendéglátásban dolgozok már egy éve. 17 vagyok de nem diákmunkás hanem ott hagytam a sulit külföldre költözés miatt és már kint külföldön kb. 0 nyelvtudással beálltam dolgozni 16 évesen. Nagyon nehéz de jó pénz és bem kell szakma sem mindenhol hozzá. Jelenleg én is itthon dolgozok úgy hogy se szakmám ,kis tapasztalatom és nem értettem/tudtam semmut. De bele rázódtam vagy ha gyors melót , gyors pénzt szeretnél akkor csak is a meki . Tudom sokan fikázzák de jó pénz és bárkit felvesznek bármikor, a mekibe mindíg van felvétel. Ennyit tudtam segíteni.
2021. nov. 22. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!