Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehetséges, hogy 10 éven...

Lehetséges, hogy 10 éven belül legyen egy szép új nagy családi házunk?

Figyelt kérdés

A barátom 27 éves, és 25. Az ő lakásában élünk, szóval csak a rezsire kell költenünk. Ő körülbelül nettó 280-300 e Ft-ot keres, én nettó 142 e Ft-ot. 3 éven belül szeretnénk tartani egy kb 140-150 fős vidéki esküvőt, lakodalmat, illetve 35 éves koromig 2 gyermeket tervezünk. Évente 1x elmegyünk külföldre nyaralni 1-2 hétre.

Ezen várható kiadások tükrében elérhető, hogy nagyobb hitel nélkül felépítsünk egy 35 M Ft körüli családi házat 10 év múlva?

Tudom elég összetett kérdés, meg nehéz erre választ is adni, de hátha valaki tud segíteni.

Köszönöm

2013. ápr. 14. 16:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Esélyesebb, hogy tudtok majd venni egy kis házat, amit aztán idővel az igényeiteknek megfelelőre alakítotok/bővítetek. Ahhoz, hogy amit félre tudtok tenni, abból tíz év múlva 35 millió forint legyen, iszonyat jól kell befektetni a pénzt (leginkább valamilyen saját vállalkozással fialtatni). Bankok, biztosítók ennyit a büdös életben nem hoznak ki belőle, még ha a dupláját is ígérik.
2013. ápr. 14. 23:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem kell nekik 35 millió!Ott van a lakásuk, amit gondolom eladnak, meg van megtakarítva 5 milliójuk!A ház fele már megvan!
2013. ápr. 15. 01:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Durván 450e-et kerestek, csak magatokra elmegy 300e körül és csak alap dolgokra költötök?

Hogyan venné ki a gyerek előtt? NEM NEM NEM TE NEM KAPSZ MOST SEM SEMMIT, MERT ANYU MA MEG NEM VETT MAGÁNAK ÚJ CIPŐT!!!

A lényeg jól lenne nevelve, neked sem jutott neki sem fog!

2013. ápr. 15. 21:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Viccesek azok a házak főleg olyan árban!

Vidéken szaunás, 8 szobás, úszómedencés házak vannak fele árban!

2013. ápr. 15. 21:55
 15/15 A kérdező kommentje:

Én nem azt írta, hogy 150.000-et tudunk félre rakni....

Valaki írta, hogy 150-et kellene szerinte félre tenni, hogy ez 10 éven belül megvalósuljon, erre én írtam, hogy igen, annyit félre tudunk tenni.

Körülbelül 350-360-at rakunk félre 1 hónapban.

2013. ápr. 16. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!