Egy érettségivel és egy szakmával/technikusi vizsgával van esély arra Magyarországon hogy valaki egy átlagon felüli életszínvonalat tudjon majd élni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 14:35
1/5 anonim válasza:
Ha kifogsz egy olyan munkahelyet ahol átlagon felüli a fizetés akkor igen, elképzelhető hogy átlagon felüli életszínvonalon élj..
Ismerek pár embert akik átlagon felüli életszínvonalon élnek és csak szakmájuk van...
2/5 anonim válasza:
átlagon felülit maximum akkor ha valamilyen vállalkozásba kezdesz, alkalmazottként maximum egy átlagos életszínvonalat érhetsz el. De miért kell neked átlagon felüli?
4/5 anonim válasza:
Több ismerősöm is van aki multinál, egy érettségivel a 2 kilót kézbe kapja. Szerintem Magyarországon ez átlag feletti. Persze kell hozzá egy pár év mire eléred de nem lehetetlen.
Ha ennél több pénzre vágysz, akkor vállalkozás, vagy külföldi munka.
5/5 anonim válasza:
Attól függ mit nevezünk átlagon felüli életszínvonalnak? Ha én most mindennap étteremben tudok ebédelni, akkor az már azt jelenti átlagon felüli? Vagy ha vettem egy 2 milliós autót akkor azt? Netán ha évente 2x kitudok utazni külföldre? Relatív mit nevezünk átlagon felüli életszínvonalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!