Az igaz, hogyha nincs Ausztriában bejelentett lakcímem csak Mo-n, akkor a kinti munkáltatók szóba sem állnak velem?
Figyelt kérdés
Mennyi ideig kell kint lakni ahhoz, hogy munkát kaphassak.
Egy weboldalon olvastam, hogy vagy 3 hónapig állítólag kint kell lakjak, hogy át tudjak jelentkezni Ausztriai címre.
Olyat nem lehet, hogy 3 hónapra előre bejelentkezek Ausztriai lakcímre, hogy addig se kelljen kint lakni és többet fizetni, majd azután megyek csak ki?
Tényleg számít a munkáltatónál, ha nincs csak Mo-i bejelentett lakcímem?
2013. ápr. 14. 13:08
11/12 anonim válasza:
Azért nem semmi ez az oldal!!!! A kérdező megkérdezte,hogy igaz-e,hogy szóba sem állnak vele munkaügyben,ha nincs bejelentett lakcíme Ausztriában. Erre adtam választ tapasztalatból,mert a férjem már 7éve kint dolgozik és nincs bejelentett lakcíme. És eddig egyetlen munkáltató sem kérte tőle. Erre lepontoztok! Mégis melyik rész nem tetszett a válaszomban??? Csak érdekelne!
12/12 A kérdező kommentje:
Nyomtam egy zöldet, ha ettől jobban érzed magad :-)
2013. ápr. 18. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!