Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Huszonéves nő vagyok, nem...

Huszonéves nő vagyok, nem sikerül munkát találni félek hogy sehogy sem lesz meg a 40 év munkaviszony ezért érdekelne, hogyan lehet lefaragni belőle?

Figyelt kérdés

A GYES-en GYED-en eltöltött idő beleszámít a 40 év munkaviszonyba?

Ha három gyerekem lesz 9 év lemegy a 40 évből?

Ha külföldre megyek a külföldi munka is beleszámít a 40 évbe?

Minek kell 40 év munkaviszony, ha Magyarországon nekünk már úgysem lesz nyugdíj biztosítva?

Miért kell 40 évet dolgozni, ha egy olyan világban élünk ahol nincsenek munkahelyek csak olyan értelmetlen munka mint a fűkaszálás a gátakról stb... közmunka!!! ?

2013. ápr. 13. 15:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%
A gyed beleszamit. Amugy lehet elsore 200- at fizeto munkat talalni, nekem is sikerult.
2013. ápr. 13. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:
41%

Akkor most lepontoznak ahogy engem is lepontoztak:)

De ha azt írtam volna, hogy mily szemét szar magyarország akkor egyből 100% lett volna;) Szánalmas kis talicskatologatók, remélem olvassák akik pontoztak.

2013. ápr. 13. 21:26
 13/14 anonim ***** válasza:
34%

ok akkor lehet 200-ast is kapni, de nyilvan nehezebben.

aki viszont valogat es mar honapok ota sir hogy nincs munkaja azt nem tudom sajnalni, se megerteni...

azert irtam az elozot, mivel sokan azon hisztiznek hogy nem mennek el "szaros" 80000-ert dolgozni...

2013. ápr. 13. 21:33
 14/14 anonim válasza:
77%
Mire odaérsz, h meglesz a 40 éves munkaviszonyod...addigra úgyis kitalálnak valamit, ami miatt majd nem mehetsz nyugdíjba, vagy ha mégis, akkor sz.ré-h.gyé. :S Ilyen apróságokon ne agyalj! :)
2013. ápr. 13. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!