Miért nem hívnak vissza?
Állásinterjún voltam a héten. Minden szuperül ment, azt mondták esélyes vagyok és hogy az utolsó 4 jelölt közé is bekerültem. Azt ígérték, hogy befejezik csütörtökig az interjúztatást és péntek délelőtt az utolsó 4-et felhívják, akkor is ha nem sikerült.
Még mindig nem hívtak...
Ket lehetoseg:
a) Talaltak nalad jobbat.
b) Foglaltak nagyon, nem volt meg idejuk rad.
Valószínű közbejött valami, és azért tolódik a dolog.
mindenképp légy telefon közelben, az is lehet hogy délután hívnak vagy holnap, esetleg hétfőn.
Én is jártam már így nekem is mondták hogy 1 hét múlva várjam a telefont és 2 hét után hívtak fel és elnézést is kértek de csúszott a dolog, mert még utánam lévő 3 interjút át kellett tegyék más időpontra valami belső gond miatt, és ezért csúszott az egész. Engem e-mailben értesítettek volna ha nem sikerült, de felhívtak és mondták hogy felvettek de csak 1 hónap múlva tudnak felvenni.
Akkor már keresztet is vettem az egészre mert gondoltam hogy megfelelek de találtak helyettem jobbat és engem maximum csak akkor vesznek fel ha kiesik valaki váratlanul és ha gyorsan kellene ember akkor tudjanak kivel beszélni, de szerencsére nem ez volt, már egy másik interjúra voltam hivatalos mikor hívtak hogy megkapom az állást az előző helyen, akkor le is mondtam az interjút mert alapból más munkahely lett volna amit nem is akartam.
Még ne vess keresztet erre, lehet valami csúszás van és azért késnek. Én is jártam már így hogy minden csúszott.
Hétvégén nem dolgoznak. Erre kifejezetten rákérdeztem. Hangsúlyozta a nő, hogy péntek délelőtt.
Egyébként valós munka, jól menő vállalkozás.
Nem értem, miért bíztattak, ha nem engem választottak!? Azt mondták idáig én voltam az első aki valójában értett a szakmai feladatokhoz... :(
Igen, ez nekem is furcsa, hogy mondhatták így előre,hogy bekerültél. Na mindegy. Egyébként egyik ismerősöm is volt így, hogy azt mondták, hogy mindenképp visszajeleznek, tehát akkor is ha nem jutott tovább, mégsem hívták...
De még ne keseredj el, lehet, hogy csak elcsúsztak kicsit, és majd hétfőn hívnak.
Nocsanat, ha keseruen veszmadarkent allok hozza, de en pedig azt mondom, hogy szokasos hitegetos (ilyenkor rengetegszer elofordulo) ugymond "kamu" duma.
Pont ez az, hogy ha utanad is volt valaki, akkor hogy lehettel Te a negyedik? O mar csak az Otodik lehetett akkor elorelathatolag? Szoval bizakodni lehet, mert a remeny hal meg utoljara, de ez egy ilyen szokasos szoveg ilyenkor. Ha annyira precizek a hr-es kollegak es vagy akarki... akkor ugyan tartsa mar be azt amit mondott, vagy kijelentett. Egy telefont megereszteni nem nagy dolog, megha nem is szuletett dontes.
Persze azt kivanom legyen szerencsed es jo csuszassal hivjanak fel, hogy ez meg az tortent es elnezest, de...
Rosszabb esetben meg megesz a penesz es sosem ertesitenek sehol sem es vegso elkeseredesedben Te telefonalsz majd...es akkor vmi hablaty dumaval mentegetozesek kozepette (ha erelyes vagy) kozlik a kozlendot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!