Átvertek apródon mit tehetek?
Köszi, hogy elolvasod!
Utaltam egy embernek 47000 Ft-ot, teljesen normálisnak tűnt, és kérte hogy fizessem a "az anyja" számlájára a pénzt..
elküldtem.. írt hogy megérkezett és hogy azonnal adja is fel a csomagot. Azonban én ráírtam másik account-al, és azt írta megvan még neki az cucc. Egyből levágtam hogy soha nem is adta fel a csomagot..
Én csinálok egy kamu gmail-es fiókot egy ügyvégnek állítom be magam,(persze egy jó névvel)és írok neki olyanokat ami elég hihető, hátha vissza utalja a pénzt vagy elküldi..
Tudtok még ötleteket? Végső eseteben feljelentem..
47ropi nem kevés pénz.
Sok napja késik a csomag? Utánajártál a postán hogy nem-e maradt bent, tuti nem ők hibáztak? Zárj ki minden egyéb eshetőséget mielőtt bármi komolyabbat lépsz!
Ja és szólítsd fel előtte mindenképp az illetőt írásban, hogy küldje a csomagot és keressen fel téged!
Gondolj bele, ha pl. nincs munkája, ez így elég jövedelmező elfoglaltságnak tűnik, mit érdekli őt néhány elégedetlen vásárló.
Szerintem első körben az Apródon keresztül próbáld megfogni, nézd át a szerződési feltételeket, találd meg, hogy mely pontokat szegte meg és jelezd az üzemeltetőknek.
Már írtam neki, hogy fizesse vissza vagy küldje el.
még egyenlőre nem írtam, hogy mik lesznek a következmények.
Postai vényt nem küldött pedig azt írta hogy küld.
De szerintem biztos, hogy nem adta fel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!