Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Átvertek apródon mit tehetek?

Átvertek apródon mit tehetek?

Figyelt kérdés

Köszi, hogy elolvasod!

Utaltam egy embernek 47000 Ft-ot, teljesen normálisnak tűnt, és kérte hogy fizessem a "az anyja" számlájára a pénzt..

elküldtem.. írt hogy megérkezett és hogy azonnal adja is fel a csomagot. Azonban én ráírtam másik account-al, és azt írta megvan még neki az cucc. Egyből levágtam hogy soha nem is adta fel a csomagot..

Én csinálok egy kamu gmail-es fiókot egy ügyvégnek állítom be magam,(persze egy jó névvel)és írok neki olyanokat ami elég hihető, hátha vissza utalja a pénzt vagy elküldi..

Tudtok még ötleteket? Végső eseteben feljelentem..

2013. ápr. 12. 12:51
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%

47ropi nem kevés pénz.

Sok napja késik a csomag? Utánajártál a postán hogy nem-e maradt bent, tuti nem ők hibáztak? Zárj ki minden egyéb eshetőséget mielőtt bármi komolyabbat lépsz!

Ja és szólítsd fel előtte mindenképp az illetőt írásban, hogy küldje a csomagot és keressen fel téged!

2013. ápr. 12. 13:05
 2/42 anonim ***** válasza:
100%
Jelentkezz egy másik termékére másik néven, és ragaszkodj a személyes átvételhez. Ott majd megbeszélheted vele.
2013. ápr. 12. 13:08
 3/42 anonim ***** válasza:
83%
Csak nekem írja ki az apód minden üzenet küldés előtt, hogy soha ne utalj előre...???
2013. ápr. 12. 13:11
 4/42 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj bele, ha pl. nincs munkája, ez így elég jövedelmező elfoglaltságnak tűnik, mit érdekli őt néhány elégedetlen vásárló.

Szerintem első körben az Apródon keresztül próbáld megfogni, nézd át a szerződési feltételeket, találd meg, hogy mely pontokat szegte meg és jelezd az üzemeltetőknek.

2013. ápr. 12. 13:13
 5/42 anonim ***** válasza:
100%
Mikor történt ez, mármint mióta várod a csomagot? Nem eleht, hogy több is van belőle neki? Először azért legyen biztos. Aztán írjál neki, hogy még mindig várod, mi történt, és figyelmeztesd a következményekre, ha esetleg elmulasztaná feladni a terméket. Aztán ha semmi fejlemény, akkor jelentsd fel. Remélem el van mentve a levelezés, amivel igazolni tudod a dolgokat.
2013. ápr. 12. 13:16
 6/42 A kérdező kommentje:
persze le van mentve minden mielött törölné
2013. ápr. 12. 13:28
 7/42 A kérdező kommentje:
Most hétfőn utaltam neki a pénzt.
2013. ápr. 12. 13:28
 8/42 anonim ***** válasza:
És írtál már neki a saját nevedben, hogy még nem kaptad meg? Először ezzel kezd.
2013. ápr. 12. 13:29
 9/42 A kérdező kommentje:

Már írtam neki, hogy fizesse vissza vagy küldje el.

még egyenlőre nem írtam, hogy mik lesznek a következmények.

Postai vényt nem küldött pedig azt írta hogy küld.

De szerintem biztos, hogy nem adta fel..

2013. ápr. 12. 13:30
 10/42 A kérdező kommentje:
írtam persze hogy nem érkezett meg minden napon írtam neki
2013. ápr. 12. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!