Elmennétek így állásinterjúra?
Magabiztos angol nyelvtudást kérnek, amit az interjún szóban és írásban is tesztelni fognak.
Viszont a tudásodat nem érzed teljesen csúcsnak, megérted amit kérdeznek és röviden tudsz is válaszolni, de önbizalmad az nulla. Hogy a fenébe lehetne megnyugodni ilyen helyzetbe? (A munka viszont nagyon kellene, mert több mint fél éve itthon vagyok.)
Természetesen elmennék.
Luxus lenne ezt kihagyni a helyzetedben.
Ez attól is függ, milyen munkára jelentkeztél. Nekem volt olyan interjúm, ahol alapból az egész angolul volt a kézfogástól kezdve a szokásos majd értesítünk dumáig, ott azért nem lehet kamuzni.
De ha mondjuk olyan a munka, ahol a nyelvtudás ahhoz kell, hogy 1-2 levelet hetente megírj, azt szerintem simán be lehet vállalni.
basszus ha a tanarral tudsz beszelni akkor ne legyel mar meglett felnott letedre olyan befosi hogy az interjuztatoval nem megy.
igen, van tetje. ezert kene egy kis eletet verned magadba es pofazni nekik vegelathatatlanul angolul...
amugy meg mindenkepp menj el.
vesztenivalod nincs vagy nem vesznek fel vagy igen
ha meg nem mesz el akkor meg eselyt se adj annak hogy egyaltalan felvegyenek.
Én nyelvvizsgára (szóbeli) mentem kétes felkészültséggel. Nagyon ritkán és nagyon keveset szoktam inni, de akkor kivételt tettem és bedobtam egy feles vodkát előtte, majd fogmosás, rágó. annyira bátor és laza lettem, hogy átmentem.
Pedig előtte 1 hónapot készültem nulláról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!