Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Üdv. Ausztriai (Burgenland)...

Üdv. Ausztriai (Burgenland) munkát keresek, miként fogjak hozzá?

Figyelt kérdés
Jelenleg Németországban dolgozom,nehéz és egészségtelen munkakörben.A közeliség miatt mennék Burgenlandba.Megítélésem szerint elegendő a nyelvtudásom.

2013. ápr. 5. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Interneten keresel állást ahova szeretnél menni valamint a végzettségednek megfelelő, felhívod elmész beszélsz vele és vagy felvesz vagy nem.
2013. ápr. 5. 13:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Burgenlandban nem egyszerű, hacsak nincs ismerős aki szól pár szót az érdekedben. Fullon van már minden magyarral, a legtöbb hely meg nem is hirdet hanem mindenki cégen belül hozza az ismerőst, rokont, havert. Én is így dolgoztam kint éveket, nem hirdetésre jelentkeztem hanem ismerős által.
2013. ápr. 5. 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:

AMS Burgenland, vagyis Arbeitmark Service honlapjän nezd meg a munkäkat.

Pincereket mindig keresnek. Amugy itt nincs sok munkalehetöseg.

2013. ápr. 15. 23:38
 4/4 anonim válasza:
Köszönöm a lényeg hogy valahol el tudjam kezdeni...
2013. jún. 26. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!