Kreatív önéletrajz készítő program?
Tudtok olyan letölthető/online programot, amivel az alábbi linken szereplő kreatív önéletrajzokat lehet készíteni?
GIMP, Paint.net, Inkscape, ezek ingyenesen hasznalhatoak. Persze, grafikai tehetseg is kell hozza, ha nem grafikusnak keszulsz, nincs ertelme ilyennel foglalkozni.
Egy masik lehetoseg: visualize.me.
Szerintetek ilyenekkel nagyobb az esély az elhelyezkedésre?
Ha egyáltalán megnyitják figyelemfelhívásra jó, de pl. egy önkormányzati állásnál van értelme? Látom, ahogy az 50-es ügyintézők összesereglenek Mancika gépénél, hogy nézzétek már milyen színes és vannak rajta vicces képek..
Én photoshopban szoktam ügyködni, ha nem tudod kezelni youtube-on is van fent egy csomó oktatóvideó. Ahogy az ingyenes rajzprogramokhoz is.
Ha nem akarsz túl bonyolultat szerintem wordben is megoldható, egyszerű képeket beraksz és a betűtípusokat is variálod.
Versenyszférában (szerintem) könnyebb az ilyen típusúval elhelyezkedni, közintézménynél viszont inkább a fapados módszereket alkalmaznám. Úgy sejtem, ott különösen figyelnek arra, hogy szabálykövető legyen az új munkaerő, véletlenül sem kreatív, akkor nem illene az államigazgatás rendszerébe.
Kreatívval, versenyszférában 20%-os interjúarányt sikerült összehozni eddig, 40 pályázatból 8 interjú született, 20 esetben 1 héten belül visszajeleztek, hogy nem engem keresnek, a vissza nem jelzők aránya így csak 30%.
mi a franc ez?
oszinten most hogy a masik oldalrol is latom hogy mit akarnak egy CV-tol ezeket el se olvasnam.
a jo egnek van ideje kinezni a sok firka kozul hogy ez az illeto mi jo eget csinalt a 90-es evekben meg balra meg ossze-vissza kis rubrikakban az infok.
egy normal oneletrajzon meg haladok fentrol lefele azt kesz.
nem akarok en fesztival plakatot olvasni...
amugy egy sima oneletrajzot se tud a tobbseg osszerakni.
konyorgom ha nem ismered a tabulatort akkor ne ird bele hogy jol bansz az office-szal...
es ha nem tudsz formazni akkor hasznald az europass-es oneletrajziro valamit...
ok grafikai, kreativ munkakra ez jo!!!
webdesign meg ilyenek!
de ha egy sima munkara kuldesz ilyet hat nagyon fugg a HR-estol hogy elajul-e tole vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!