Póker az önéletrajzban?
Attól függ hova jelentkezel. Ha egy kaszinóba, akkor nem biztos hogy hátrány.
De bármely más területen nehezen tudom elképzelni, hogy ne nézzenek rád ezért furcsán.
"póker társadalmi megítélése az, hogy szerencsejáték.2
nem csak a társadalom ítéli annak..
miért akarsz melózni menni ha pókerből meg tudtál élni?
"nem csak a társadalom ítéli annak.. "
Hanem kik még? UFÓ-k vagy a macskák?
Suli után úgy döntöttem pókerrel akarok foglalkozni, de nem sikerült majdnem 1 év alatt sem egy tisztességes winrate-et összehozni. Másrészt a társadalmi megítélése is zavar és az adózása sem megoldott. Pénzügyi végzettségem van és most az a gáz, hogy nem tudom hogy számolhatnék el ezzel az idővel és hogyan magyarázhatnám azt, hogy eddig miért nem jelentkeztem az adott pénzintézethez ahová esetleg most jelentkeznék...
Szóval eléggé elszúrtam a dolgot. :/
Hát ha félsz a pókertől az önéletrajzodban, írd azt, hogy online tőzsdéztél. Az majdnem ugyanaz, csak jobban hangzik. :) (Na jó, nem éppen ugyanaz...). Vagy írhatod azt, hogy osztó voltál (feketén) egy klub-ban, ami bezárt (na ilyen van jó sok).
Amúgy van olyan pénzügyi cég, ahol talán még pozitív hatása is lehet a pókeres karriernek... bár nem sok, szerintem.
Aki azt írta, hogy havi 250e Ft-ot keres netes pókerből:
megadnád a felhasználóinevedet, hogy megnézhessünk az officialpokerrankings.com-on és megbizonyosodjunk róla, hogy nem csak kamuzol? Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!