Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ez átverés?

Szerintetek ez átverés?

Figyelt kérdés

Találtam egy hirdetést a neten. Telefonszám volt megadva, felhívtam. A csaj aki felvette ezt mondta:

Ők egy munkaerő közvetítő cég, különböző irodai munkákat kínálnak, amire én jelentkeztem az is egy nyitott pozíció még. De ahhoz hogy regisztráltatni tudjam magam, be kell mennem hozzájuk a Balaton utcába és be kell fizessek 7000 Ft regisztrációs díjat.

2013. ápr. 2. 11:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
ÁTVERÉS !!!
2013. ápr. 2. 11:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

ÉDES ISTENEM! Annyiszor elmondtuk, leírtuk, annyiszor volt már a tévében újságokban hogy munkáért NEM FIZETÜNK SEMMIFÉLE KÖZVETÍTÉSI DÍJAT! Törvényellenes, és ilyen nincs!

Neked kell fizetni ha dolgozol, és ne te fizess amikor még munkád sincs!!

Egyébként nagyon könnyen megtudhatod hogy átverés vagy sem( átverés ez 100%)

Hívd fel a csajt és mond azt neki, hogy érdekel a dolog, és a 7000 forintos regisztrációs díjat az első fizetésedből levonhatják amennyiben ők segítségével dolgozol..

7000 forintba fogadok, hogy a csaj nemet mond, és már nem is leszel ügyfél a számukra...

3/3 anonim ***** válasza:
100%

Általános tapasztalat szerint ennyiből fog állni a munka: odamenni és fizetni. Esetleg adnak egy hirdetőújságokból összeállított listát.

Folyamatosan hívják fel a figyelmet arra, hogy nem szabad regisztrációs díjat fizetni. Ha pénzt kérnek a közvetítésért, akkor tegyék majd a kapott munkabérből.

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!