Ma találtam egy álláshirdetést a neten Csehországba elektronikai gyárban, szerintetek átverés?
Figyelt kérdés
40 euro kauciot ker, ezt akkor kell oda adni amikor mar a buszon vagyok, amelyik egyenesen visz a munkahelyre romaniabol . a szállítás ingyenes. ti mit csinálnátok a helyemben?2013. márc. 18. 14:16
1/2 anonim válasza:
Keress rá a neten a nevére a szervezőnek vagy a cégnek... Szerintem erősen kamu - végülis elég logikátlan két országgal arrébbról vinni a betanított munkaerőt (gondolom olyan állás lenne), munkanélkülit találnának odahaza is, végszükség esetén meg ott van Szlovákia (akarom mondani Felvidék), ahol szintén van munkanélküli elég.
2/2 anonim válasza:
A cég nevét tudod? A 40 euró kaució, vagy biztosítás? Hallottam már Csehországi munkáról, de sok jót nem... munkásszállás, kis fizetés... nem biztos, hogy ugyan az a cég. Szerintem ha tudod a cég nevét, nézz utána, hogy miket írnak róla. Ez elég gyanúsan hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!