Nappali tagozat és munka egyszerre: mennyire sikerülhet jól?
Nem értem a kérdésed. Mestert és munkát jól össze lehet hangolni. És amellé még más munkát is keresel mellé? Heti 40 órás munka mellé még heti 40 órás munkát?
Elég durván hangzik...
Ha csak a címben lévő kérdésed áll: simán. Én a főiskola utolsó 2 évében nappalin, főállásban dolgoztam már, heti 40 órát. Csak akarni kell.
Mi a mestered? Mert nem mindegy, hogy egy heti 30 óra labormunkát igénylő biokémia mesterről beszélünk vagy egy bölcsész-büfé dologról, ahol tényleg mindegy, ha nem jársz be.
Ennek függvényében a munkával kereshető pénz is lehet havi 50 meg 450 között akármi.
Ha úgy tettem volna fel a kérdést, hogy levelezőn készülök megcsinálni, akkor még érteném hogy nem érted. Nappali mellett dolgozni kicsit zűrösebb, a mostani munkahelyemen kívül nem is nagyon találkoztam olyannal aki belevágott volna. Itt tényleg jó lehetőségek vannak erre, mert nem egy "hétfő-péntek nyolctól négyig" meló, simán be lehet fontosabb órákra járni.
Viszont ugyanúgy 40 óra/hét mint másutt, ezért is gondolkozok rajta hogy majd esetleg váltanom kell, ha más nem diákmunkára (nyilván nem mint szendvicsember). A más munkát kereseket így értettem, nem úgy hogy főállás+suli+mellékállás.
Gazdasági szak egyébként egy komolyabb egyetemen, szóval valahol a büfé és a biokémia között félúton van abból a szempontból hogy mennyire kell komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!