Miért kéri Word formátumba az önéletrajzot a munkaerő közvetítő iroda?
Köszönöm szépen mindenkinek!
3-as: nem okoskodtam, kérdeztem.
A #6-os válaszolónál van a pont.
Az sem mindegy, hogy .doc, vagy .docx formátumban küldöd. A .doc-ot meg lehet nyitni újabb verziókkal is, viszont a .docx-et régebbi verziókkal nem tudják megnyitni.
A közvetítőket is meg lehet ám kerülni :)
Ha közvetítős álláshirdetést nézek, kiválasztok egy speciálisabbnak tűnő mondatot, ami nagy eséllyel más hirdetésekben nincs benne, rákeresek Google-ben és ha csak közvetítős találatokat ad, a hirdetés megy a levesbe.
Elég durván nyomják, már olyat is láttam, hogy egy közvetítő hirdetését vette át egy másik közvetítő, releváns találat meg sehol...
"Ha közvetítős álláshirdetést nézek, kiválasztok egy speciálisabbnak tűnő mondatot, ami nagy eséllyel más hirdetésekben nincs benne, rákeresek Google-ben és ha csak közvetítős találatokat ad, a hirdetés megy a levesbe. "
Rengeteg eszed van. A legjobb, magára valamit adó multi céghez nem lehet közvetlenül jelentkezni, kizárólag közvetítőn keresztül vesznek fel embereket...
Vagy van a másik oldal, amikor folyamatosan küldözgeted a pályázatokat a közvetítőknek és nem érted, hogy miért nem jeleznek vissza...
Egyébként meg nem pályázok multihoz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!