A székesfehérvári Videoton gyárba hogyan lehet bekerülni operátornak?
Figyelt kérdés
Már több munkaerő kölcsönző cégnél érdeklődtem, de egyik sem áll velük kapcsolatban. Hallottam, hogy most nincs felvétel, de azért jó lenne tudni.#állás #munka #Székesfehérvár #Videoton #Fehérvár #operátor #munkaerő kölcsönzés #munkaerő közvetítő
2012. okt. 5. 11:32
1/5 anonim válasza:
Biztos van honlapjuk. Azon biztos van egy e-mail cim. Irj oda.
2/5 anonim válasza:
Pannonjob közvetít nekik embereket, de el kell hogy keserítselek, főleg az ott dolgozók ismerőseit veszik fel.
3/5 A kérdező kommentje:
A Pannonjobnál már próbálkoztam, de ők azt mondták, hogy mivel belsős cég, így nem közvetítenek a Videotonba.
2012. okt. 6. 11:00
4/5 anonim válasza:
Mostanában eléggé nehéz bekerülni a Videotonba operátorként a sok ukrán vendégmunkás miatt. 2018-ban több magyar munkavállalót elküldtek miattuk.
5/5 anonim válasza:
#4: Akkor nem csodálom, hogy Székesfehérvár és vonzáskörzetében számos embert valami szláv nyelven hallottam beszélni az elmúlt években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!