Fiatalok gondolok itt 20-25 éves korig. Nektek milyen a pénzügyi helyzetetek?
Se autó, se lakás, se állat.
Félretett pénzem pedig annyi, amit kaptam fizut, de már azt is tudom, hogy mire fogom elkölteni. Hónapról hónapra élek.
24/F
Érettségim van, 15 éves koromtól diák munkáztam, majd 21 évesen kezdtem el rendesen dolgozni. Hónapról, hónapra mindig félreraktam egy bizonyos részét a fizetésemnek.
Jelenleg van megtakarítva 2,6M Forintom és van egy alsó kategóriás autóm (500K).
Jelenlegi fizetésem pedig kb. nettó 100 ezer. Ebből a saját lakás még elég messzinek tűnik. Mondhatni, így, hogy itthon lakom, még elvagyok belőle, de külön költözve ez kevéske lenne.
Nem állok rosszul, bár kicsit lemaradva érzem magam, mert haverjaim már 1-2 éve Ausztriában dolgoznak 4-500 ezer Forintnak megfelelő Euróért.
Középtávú célom a határ közelébe költözni és kijárni dolgozni, majd itt lakást venni.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!