Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek megélek majd...

Szerintetek megélek majd pókerből vagy elvesztek mindent?

Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 19:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

6. Miért gondolod? A matek sokat számít? Egyébként te ebből élsz?

10. Köszi az ajánlatot, passzolok.

2013. márc. 24. 13:04
 12/14 anonim ***** válasza:
60%

A matek nem számít sokat, az első párszázezer hand alatt begyakorlod, ami alatt folyamatos edzések, kézelemzések, utána már minden gerincvelőben lesz. Napi 10-12 óra 9-12 asztalon, hud-okat profin használni, aztán majd eldől mire mész.

Én másból élek, de több ember van az ismerettségi körömben aki ebből él. Sok sikert, köszi a lepontozást.:)

2013. márc. 24. 13:09
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi a választ és a tanácsokat, még ha azt is hitted (ki tudja miért), hogy én pontoztalak le. Én minden egyes választ felpontoztam, gondolom valakinek ennyire szegényes a lelkivilága, hogy végimegy témákon ls nyom egy pirosat. Amúgy azon kívül, hogy én mindig minden válaszra nyomok egy zöldet, tényleg fura dolog ezzel foglalkozni, szóval aki végigpirosozta, az tényleg nagyon szánalmas.:)

Szóval nagy meló lesz ez, de majd tényleg meglátom.

2013. márc. 24. 18:25
 14/14 anonim ***** válasza:
A koncentráción és a napi sok órán túl azért kell hozzá tudás is. Nekem is vannak barátaim, akik ebből élnek. Milliomosok mondjuk nem lettek, de tény, hogy egyáltalán nincsenek anyagi problémáik és egy darabig nem is lesznek.
2013. ápr. 12. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!