Mit csinál egy multi a 40 év feletti munkavállalóival?
Ha bekerülsz fiatalon, van rá esély, h bent maradj 40 éves korodig, de ha most vagy 40 feletti (pláne nő), akkor nem sok esélyed van bekerülni.
Egyébként multinál 2-3 évente van vezetőváltás,a legtöbb szakembergárdát lecserélik takarítónőig, így nem sok esély van arra, h vki 3 évnél többet dolgozzon adott helyen.
Nyugdíjig pedig sehol sincs esély dolgozni manapság. :-)
Én nem vagyok konkrétan érintett, engem tutira nem venne fel egy multi sem, mivel átlagon felüli gyereklétszámmal rendelkezem, és sosem dolgoztam multinál. Pont emiatt nem is jelentkeznék hozzájuk. (Egyébként közgazdász vagyok, nagyon jó eredménnyel diplomáztam, gazdasági vezetőként dolgoztam.)
A tágabb családban azonban szinte kivétel nélkül mindenki multinál dolgozik, legtöbbjük nem is magyarul, és érdekelne, mi van 40 év felett velük. Jó, megkérdezhetném őket is, de itt vagytok ti is, a ti tapasztalatotok is érdekel.
Képzed magad és tényleg nem csak elvagy a langyos vízben és ha nem esik ki a toll a kezedből délután 5-kor akkor simán maradhatsz,sőt két kézzel tartanak meg,de ehhez sok minden kell,és lemondással jár,nyelveket kell tudj,kommunikálni tudj,strébernek kell lenned,a sikert nem adják ingyen,úgymond puncsoskodni kell,felfele nyalni,de ezt ne szó szerint értsd vállalj el lehetőleg sokkal többet mint amit elvárnak.
Én például már csak nagy multinak vagyok hajlandó dolgozni,mert korrektek jó a pénz,és nem hajtanak annyira szét mint azt mondják.De mindig készen kell lenned akár még éjszakáznod is kell,többet kell teljesítened és hidd el,nagyon jó életed lehet.
Egy multinak dolgozó IT-s srác 25F
IT-"próbálta már kikapcsolni bekapcsolni" srác ;)
Azért az IT terület más mint a pénzügy, vagy közgáz. Nektek nyugisabb munkakörötök van, tapasztalatból, több oldalról tudom!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!