Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek van esélyem 35...

Szerintetek van esélyem 35 évesen multihoz bekerülni shared service centerbe?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvastam, hogy főleg a pályakezdő diplomásokat keresik, és a főnökök is fiatalok. Engem az érdekel, hogy dolgoznak-e ott az én korosztályomból a belépő szintű pozíciókban, vagy eleve esélytelen. Ráadásul nő vagyok, 2 kisgyerekkel.

2013. márc. 3. 10:11
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
35 évesen (2 gyerekkel) a mai világban a 22 éves frissdiplomás HR-es kislány az önéletrajzod egyszerűen a levélszemétbe rakja.
2013. márc. 3. 10:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartok, azért gondoltam, megkérdezem, hátha van valakinek személyes tapasztalata.
2013. márc. 3. 10:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért megpróbálni mindenképpen meg kell, sosem lehet tudni, hogy éppen arra a pozícióra milyen korosztályból keresnek embert.

Az elmúlt években back office területen dolgoztam, az előző helyemen az egész csoport 25 és 30 év közötti volt. A jelenlegi munkahelyemen hasonló munkakörben a magam 30 évével a legfiatalabb vagyok, a vezető 50 év feletti és vannak kisgyermekes anyukák is a Te korosztályodból. Igaz, itt a HR-es sem a huszonéves korosztályból került ki.

2013. márc. 3. 10:58
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi, ez eléggé biztatóan hangzik. :)

Az a helyzet, hogy kisgyerekes anyukaként nem mindegy, mennyit keresek, és úgy látom, egyedül a multinál lenne esélyem normális, bejelentett fizetésre.

2013. márc. 3. 11:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Ne higgy el már mindenféle hülyeséget azoknak, akik sosem dolgoztak multinál. Szerinted a multiknál nem dolgoznak 30 év felettiek? Néhány év után elküldenek mindenkit, aki idősebb?

A fenéket. Nekem több, mint egy évtizedes multis tapasztalatom van, több cégnél is dolgoztam, és állítom, hogy van sokkal idősebb korosztály is. Magára valamit adó cégnek a szakértelem számít. Én is 35 vagyok, jelenleg GYED-en, és nagyon várnak vissza.

2013. márc. 3. 17:36
 6/10 anonim válasza:

Nem igaz..Bnom egy SSC-ben dolgozik, es a 27 evevel o a legfiatalabb, koleganoinek zome 35-40 eves.

Minden a tapasztalataidtol fugg, es hogy mennyire beszelsz idegennyelveket.

Nem mindenhol elony ha fiatalabb vagy.

2013. ápr. 3. 14:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez melyik ssc? Én 30 vagyok, de öregnek számítok az ssc-ben...bár most azt hallottam, hogy a vidéki ssc-kben magasabb az átlagéletkor.
2013. máj. 24. 22:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálunk pl. a 40+ csak a vezetők menedzserek voltak. MIndenki 22-34-ig volt. Nagyon kitapossák az ember belét, sajnos nekem ilyen tapasztalatom van, de cserébe lehet gondolni a holnapra...
2014. jan. 14. 06:25
 9/10 anonim ***** válasza:
A legtöbb SScben 22-35 évesek dolgoznak. 1-1 40 éves kolléga csak mutatóban van.
2017. jan. 30. 07:48
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz, en 55 evesen kaptam egy szuper munkat, es most 60 evesen is fogok palyazni SSC cegeknel! Egy mai 60 eves olyan, mint regen egy 40! Azonkivül sok 60-as kenderbe ver a tudasaval, vitalitasaval egy 30 evest!
2017. márc. 31. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!