Szerintetek van esélyem 35 évesen multihoz bekerülni shared service centerbe?
Azért megpróbálni mindenképpen meg kell, sosem lehet tudni, hogy éppen arra a pozícióra milyen korosztályból keresnek embert.
Az elmúlt években back office területen dolgoztam, az előző helyemen az egész csoport 25 és 30 év közötti volt. A jelenlegi munkahelyemen hasonló munkakörben a magam 30 évével a legfiatalabb vagyok, a vezető 50 év feletti és vannak kisgyermekes anyukák is a Te korosztályodból. Igaz, itt a HR-es sem a huszonéves korosztályból került ki.
Köszi, ez eléggé biztatóan hangzik. :)
Az a helyzet, hogy kisgyerekes anyukaként nem mindegy, mennyit keresek, és úgy látom, egyedül a multinál lenne esélyem normális, bejelentett fizetésre.
Ne higgy el már mindenféle hülyeséget azoknak, akik sosem dolgoztak multinál. Szerinted a multiknál nem dolgoznak 30 év felettiek? Néhány év után elküldenek mindenkit, aki idősebb?
A fenéket. Nekem több, mint egy évtizedes multis tapasztalatom van, több cégnél is dolgoztam, és állítom, hogy van sokkal idősebb korosztály is. Magára valamit adó cégnek a szakértelem számít. Én is 35 vagyok, jelenleg GYED-en, és nagyon várnak vissza.
Nem igaz..Bnom egy SSC-ben dolgozik, es a 27 evevel o a legfiatalabb, koleganoinek zome 35-40 eves.
Minden a tapasztalataidtol fugg, es hogy mennyire beszelsz idegennyelveket.
Nem mindenhol elony ha fiatalabb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!