Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valós munkaközvetítő cég...

Valós munkaközvetítő cég lehet? Angliai munka.

Figyelt kérdés

A munkakeresésért nem kérnek pénzt, csak a kiutazást kell fizetni, illetve kint az első kétheti szállást előre.

A szüleim szerint akkor miből élnek a munkaközvetítőben dolgozó (magyar) emberek, ha nem kell nekik fizetni semmit. De én meg azt olvastam, hogy pont az az átverés, akiknek előre kell fizetni. SEGÍTSÉG! Akkor most melyik?

2013. márc. 19. 15:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Mint már írtam, a közvetítőnek nem kell fizetni. Ha kéne, akkor el is felejtettem volna az egészet, amikor elolvastam a hirdetést. De tudtommal a magyar közvetítőket a külföldi cég fizeti, akikhez közvetítenek.

És mivel csak az útiköltséget - a buszon a sofőrnél -, illetve a szállást - kint a szerződéskötéskor - kell fizetni, ezért is bizakodom.

Értem, mit akartok írni, de ti is értitek, hogy én mit akarok?

2013. márc. 20. 08:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Értem én mit akarsz írni, csak te meg azt értsd meg, hogy én itt élek már pár éve, és a saját környezetemben is tapasztaltam azt, hogy a cégek hogyan verik át a polgárokat. Mert amelyik "közvetítő" nem pénzt kér előre, hanem csak azt hogy lakj nála az ugyanolyan veszélyes, mert nekiindulsz mindössze 2 heti pénzzel és mi van ha esetleg van is munka, de nem fizetnek ki? nem egyszer előfordult. hogy kihoztak magyarokat, kaptak munkát 2 hétig, amiből levonták tőlük a lakbért, majd el lettek küldve, ugyanis a cég összejátszott a magyar szállás közvetítővel. javaslom nézz meg pár angliai magyar fórumot, számtalan beírás van átvert magyarokról, sok olyan is van, akiktől még pénzt sem kértek előre, csak a szállásért kértek 2-3 hetet, majd megszüntették a munkájukat, és nem mellesleg a magyar szállásadók magasabb díjat kérnek a piaci árnál. nekem ki akartak adni egy internet elérés nélküli kis lyukat egy rossz környéken, 50%-kal drágábban a szokásos árnál, holott a legroszabb, fekete negyedben az internet errefelé alapfeltétel a lakás/szoba kiadásnál. Csak óvatosan a dolgokkal. De mondom, ha nekem nem hiszel, rengeteg fórum van, járj utána te magad és kétszer is gondold meg a dolgot.(Mármint hogy kevés pénzzel és közvetítővel neki vágsz-e)
2013. márc. 20. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!