Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti váltanátok a helyemben?

Ti váltanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Picivel több,mint 5 hónapja vagyok a jelenlegi helyemen.Határozott szerződéssel vagyok foglalkoztatva,melyet mindig megvizsgálnak,hogy megújítják-e,vagy sem.

Fizetésem nettó 100-125között szokott mozogni 240-250órával.

Bérletemet 86%ban támogatják.Viszont a munkám picit lehetetlen(tudom nincs lehetetlen,csak tehetetlen,de mégis),ezért napi szinten kapom a fejmosást,valamint legújabban hallani azt is a vezetőségtől,hogy gondoljuk meg munkatársaimmal mit csinálunk,mert ez nem sokáig folytatódik.

Lenne egy másik munkahelyre lehetőségem.Nettó 90-95ezret kínálnak,40órás munkahéttel.Bérletemet ők is fizetik 86%ban.

Viszont meg volna a lehetősége,hogy picit nyugodtabb körülmények között dolgozzak,illetve ne abban a tudatban kelljen dolgoznom,hogy lehet,hogy holnap már nem kell bemennem.

2013. márc. 18. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Hol dolgozol?
2013. márc. 18. 16:08
 2/4 anonim ***** válasza:
a helyedben én váltanék
2013. márc. 18. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:

"Fizetésem nettó 100-125 között szokott mozogni 240-250órával"

na, hogyaszongya...

ugye egy hónapban van mondjuk 168 - na jó, legyen 176 munkaóra (jobb helyeken)

tehát neked havi 64-74 túlórával jön össze nettó 100-125k

szerinted váltanod kellene?

2013. márc. 19. 12:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Maradás mellett döntöttem,de más okok végett.:(
2013. márc. 19. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!