Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért félnek az emberek a...

Miért félnek az emberek a biztonsági őröktől?

Figyelt kérdés

Bankban dolgozok vagyonőrként és látom az emberek tekintetén a rémületet, ilyedtséget, félelmet, amikor rám néznek. Pedig nem vagyok az a kopasz kigyurt tetovált kidobó forma, mégis látom hogy félnek.

Miért van ez?

2013. márc. 16. 22:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, kik félhetnek a biztonsági őröktől, de én nem félek, még a rendőröktől sem...

Miért félnék?... Nekem tiszta a lelkiismeretem, nincs félnivalóm!...

Talán olyanok félhetnek, akiknek nem tiszta a lelkiismerete...

2013. márc. 16. 22:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Nyilván az oktalan zaklatástól, meg kötözködéstől fél mindenki, nap mint kerül elő egy-egy video amin az áruházi biztonsági őrök végig ráncigálják a kedves vevőket. Meg köztudott, hogy nem leges-leginteligensebb emberek mennek őrnek, jó most nem sértegetni akarlak, de valahogy én sem szeretem ahogy ott méregetnek, hogy "na ez biztos bankrabló." A poén csak az, hogy van fegyvertartásim, és ha nagyobb összeg van nálam akkor fegyver is van nálam, sokszor gondolom, magamban, na ha tudnád kis apám...
2013. márc. 16. 22:55
 3/10 A kérdező kommentje:

jo akkor te nem félsz

dehát akkor is durva amit látok

2013. márc. 16. 22:56
 4/10 A kérdező kommentje:
az elsőnek szolt
2013. márc. 16. 22:57
 5/10 A kérdező kommentje:
igen a szekusok többsége nem egy észlény
2013. márc. 16. 23:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy az arcod, vagy a tekinteted ijesztő? Nem tudom, ki félhet egy biztonság őrtől, mégha fegyveres is. Mosolyogj rájuk, hátha felbátorodnak!
2013. márc. 16. 23:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt csak te beszéled be magadnak, mégis miért félnének egy álló embertől aki semmit sem csinál, ha ők nem csinálnak semmi rosszat.
2013. márc. 16. 23:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Én sem tudom hogy ki fél a biztonsági őröktől. Én személy szerinte csupán csak nem kedvelem őket, főleg a banki biztonsági őröket. Hogy miért? Mert csinálják a nagy semmit, sokszor ott lábatlankodnak az ügyintéző és az ügyfél asztalánál és belehallgatnak 2 ember üzleti ügyeibe. Jó pár évvel ezelőtt amikor az apósom meghalt, és bementünk a bankba hogy megszüntessük a számlaszámát a biztonsági őr is ott fülelt hogy miket mond az ügyintéző. A férjem kérte meg hogy legyen szíves menjen végezze a dolgát, és ne mások magán beszélgetéseit hallgassa. Még neki állt feljebb. Na ott borult el az agyam tőle, így panaszt tettünk hogy személyes dolgokba üti az orrát.

Végül is elnézést kért, de azóta ha bemegyek a bankba, nem azért nézek rá mert félek tőle, hanem azért hogy már az első mondatnál elküldjem ha odajönne hallgatózni..

2013. márc. 16. 23:46
 9/10 A kérdező kommentje:
értem...
2013. márc. 17. 12:11
 10/10 anonim válasza:
én nem félek sőtt teccenek izgulok rájuk
2013. márc. 23. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!