Forma 1 Hungaroring biztonsági őri munkáról ki mit tud?
Figyelt kérdés
Nem rég jelent meg egy hirdetés, hogy biztonsági őröket keresnek a Hungaroringre. Érdekelne,hogy ki tud róla valamit, valós hirdetés vagy ez is egy átverős hirdetés? Mennyi lehet a fizetés és vannak e egyéb juttatások? Jól hangzik, mert ugye az ember bejut az F1-re és még fizetnek is neki. Szegedről nem tudom, hogy megérné-e felutazni és szállást bérelni egy 450ft-os órabérért? Ha valaki volt vagy ismerőse volt az leírhatná pár mondatban a lényeget. Köszönöm2013. márc. 14. 15:55
2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen annyiért nem, de egy kb. órabért írtam, nem tudom mennyit fizetnek, ha 3000ft lenne egy óra az már megérné.
2013. márc. 17. 14:59
3/4 anonim válasza:
3000 egy óra? az jó lesz MAX 500ft/órának is
nem tudok erről a munkáról, de a ringen dolgozgatok
igazából arra gondolj, hogy így 'ingyen' nézed meg az F1,et, és még kapsz pár ezer forintot, de ha simán jönnél fel, akkor még te fizetnél
ha szereted az F1et, akkor megéri
4/4 anonim válasza:
3000 Ft/óra persze....maximum németországba!
450-500 Ft között mozog, a ring is csak egy külsö biztonsági céget alkalmaz és lehet hogy még sz@r helye is raknak be hiába hungaroring!
Ha nagyon ott akarsz dolgozni max úgy érné meg ha a környezö faluba,községbe nézel albérletet!De nagy nagy pénzre ne számíts és semmi juttatás csak az órabér és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!