Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet bekerülni a 3D...

Hogyan lehet bekerülni a 3D vizualizálásba? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Idén fejezem a középsulit. Egyetem mellett szeretnék dolgozni, és ez lenne számomra a legjobb. Szeretem csinálni és ha még fizetnek is érte, attól csak jobb lenne.

Van valaki aki vizualizálással foglalkozik? Pesten mennyi esély van hogy ilyen munkát találok?

Inkább építészeti vizulizálásra gondoltam (pl családi házak késztése 3d-ben - kültér és beltér). Milyen/melyik cégek foglalkoznak ilyesmivel ahol akár részmunkaidősként is felvesznek?

Nem biztos hogy felvesznek az egyetemre, ugyhogy ha a teljes munkaidős állásokról is szivesen hallanék.

Köszönöm

2013. márc. 16. 18:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Házak 3D vizualizálása? Mire gondolsz pontosan? Az építész mérnököknek már tanítanak CAD-es tervezést, ők "vizualizálják" a saját terveiket.
2013. márc. 16. 19:05
 2/2 A kérdező kommentje:

Látványtervek készítésére gondolok. Házak renoválásakor vagy átalakításakor, bútorok cseréjekor vagy akár új házak építése előtt, amihez még nem készült látványterv (inkább lakberendező/dekoratőr kategória). Ilyesmit szivesen csinálnék.

Amit még nagyon szivesen vállalnék, az hogy dekoratőrként dolgozzak vagy lakberendező mellett segédként.

Mennyire valószínű hogy ilyen munkát kapjak? Pesten mennyi esélyem van rá?

2013. márc. 17. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!