Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 1 millió forintot mibe/mikbe...

Roli666 kérdése:

1 millió forintot mibe/mikbe tudnák befektetni?

Figyelt kérdés
nem gyorsan és nagy pénzt akarok.
2013. márc. 14. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Prémium államkötvény, 8,5% éves kamat 5 évre.
2013. márc. 14. 21:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Prémium államkötvénnyel azért vigyázz, mert a kamat az inflációtól függően változik, így szinte kizárt a 8,5%-os kamat.
2013. márc. 14. 22:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Tudnééééééééééééééééék!!
2013. márc. 14. 22:15
 4/9 anonim ***** válasza:
az államkötvények fent vannak a neten?
2013. márc. 14. 23:35
 5/9 anonim ***** válasza:

nah ez az a penz ami az atlagemberhez kepest sok

egy vallalkozashoz meg keves

tudom. nekem is ennel egy kicsivel tobb van.

uzleti tervet tudok belole csinalni. jah csak tartalek nincs. ergo tul rizikos hogy valami olyanba oljen a penzem aminel ha barmi is felresiklik ott vagyok ahol a part szakad: a penzem benne es nincs kesz. befejezni meg nem tudom.

kepezd magad.

a kepzesbol keress tobb penzt.

aztan ujra nekilathatsz.

ha valamit talaltal irhatsz :) de mondom nekem azzal van bajom

hogy nincs tartalek...

most kepzesre jarok. ugy tobb penzert fogok kulfoldon dolgozni. 1 honap alatt visszahozza a magyar tobbszazezres kepzes az arat kint. szoval meg ez az ami megeri. egy eletre szol legalabb

2013. márc. 15. 08:32
 6/9 anonim ***** válasza:

#4:

[link]

2013. márc. 15. 11:11
 7/9 anonim ***** válasza:
1 milliót szerintem nem érdemes befektetni.
2013. márc. 16. 01:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, milyen igaz, inkább tossza föl egy szalmazsákban a padlásra a kérdező aztán majd 5 év múlva túrja elő az egérsz*rból és nézze meg mennyit változott az értéke :D

Én is az államkötvényeket javasolnám, de vannak sima bankbetétek is amik jók. Persze gyorsan nagy pénz nem lesz egyikből se.

Én a helyedben olyan eszközbe fektetném aminek gyakran és jelentősen változik az árfolyama. Egyes devizák, részvények, stb. Persze kockázatos, de ha tudsz várni kaszálhatsz.

2013. márc. 16. 10:43
 9/9 anonim ***** válasza:
köszönöm a linket
2013. márc. 16. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!