Hogyan tudnám a munkaadómat meggyőzni arról, hogy 4 óra helyett 8 órára jelentsen be úgy, hogy egyébként 8-at, de sokszor 10-11 órát dolgozom naponta? (ez egy 10 fős kft egyébként)
Mi sem egyszerűbb ennél :) Mondd meg neki, hogy a plusz járulékokat vonja le a te keresetedből, amit kézhez kapsz. Bár így legalább 60.000 ft-tal kevesebbet fogsz kapni, de meglesz az örömöd.
Komolyra fordítva a szót: Örülj a négy órádnak, a nagy többség be sincs jelentve. (jelen!) Ha nem tetszik, keress másik helyet.
Keresem a másik helyet...:)
Csak épp nem tartom fair-nek, hogy úgy dolgoztatja a cég nagy részét, hogy 4 órára jelenti be őket. Természetesen mikor felvett minket be volt ígérve a nyolc óra...
Szívem szerint feljelenteném, de akkor is csak magammal szúrok ki...
Az "örülj, hogy van munkád" és hasonlóktól pedig kiver a víz...
Engem meg a feljeletősditől ver ki a víz... :/
Basszus, lépj ki. Senki nem kényszerít rá, hogy nála dolgozz.
Ez Abszurdisztánia.
Ezért amig még itthon vagyok csak multinak vagyok hajlandó dolgozni,ekte magyaroknak kizárt.
Azért, mert nyilván nem kap (papíron) 8 órás minimálbért...
Amúgy nem fogod tudni meggyőzni. Váltani tudsz, ennyi.
Elég undorító,hogy sokan a csaló munkaadónak tapsolnak.Megérdemelné a feljelentést.
Birom amikor nyaralásra-sielésre-budai házra- 5 évente új mercire tellik "szerncsétlen" vállalkozónak,bejelenteni normálisan az alkalmazottat,na arra nem:FÚJ!
Kedves Utolsó!
Igaza van a vállalkozónak hiszen neki célja van és az a lényeg,hogy minél kevesebb pénzért melózzon az alkalmazott én megértem őket.
Ne őket szidd hanem a köcsög Parlamentet Orsóssal az élen.
Ők tehetnek mindenről,külföldön ott simán bejelentenek gond nélkül mert nem adóztatnak mint itthon.
Én is ezt tenném a tököm jelentse be,hogy több pénzt kapjanak a cigá... ő bodzaszedő norvégok?? :O :)
Külföldön nincs adó?Na ez nekem új...:-D
Amúgy meg igen baj,mert majd a nyugdíját majd ki fogja pótolni a kedves vállalkozó,ha eljön az ideje?
Meg arról már nem is beszélek ahol valakit egyáltalán nem jelentenek be és TB-je sincs...Ha korházba kerül kifizeti majd a számlát a "szerncsétlen vállalkozó"?Mert akkor még arra se hivakozhat,hogy azért nem akarja bejelenteni,hogy a c...-ok kapják a pénzt.Ami szerintem baromi gyenge kifogás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!