Mennyit utazol naponta a munkád miatt?
Figyelt kérdés
Időben is, ill. km-ben is érdekelne. Valamint hogy akik sokat, azokat megviseli-e, vagy teljesen jól bírják?2012. nov. 18. 12:54
1/8 anonim válasza:
Most perpillanat napi 1,5-2 órát. Kilométerben körülbelül 25-öt. Természetesen mindkét adat az oda-vissza útra vonatkozik. Igazából annyira nem visel meg, mert Budapesten, azon belül is Budán van a munkahelyem, ott pedig valahogy egész más az emberek mentalitása, akikkel találkozom, meg maga a környék is, meg mondjuk esténként hazafelé átjönni a Lánchídon vagy az Erzsébet-hídon mindig egészen különleges érzés.
3/8 anonim válasza:
Napi 2x 1 órát, 20+20 km. Nem örülök neki, de még pont a tűréshatáromon van.
4/8 anonim válasza:
Nekem ez változó, de minden kezdésnél a telephelyre megyek ami autóval, innen kb 30 percnyire van az kb 25 km. Akkor ugye a munkaidőmbe változó mennyit kell utaznom, én nagy mennyiségben szállítók cégeknek, iskoláknak, ilyen papírcsomagokat, füzeteket, borítékokat stb... stb... Ez egy ilyen futár cég tulajdonképpen mindent kellene szállítani, de mivel én ismerem a környéket ahová szoktam menni így azt mindig én kapom, nagyon ritkán megyek más merre is. Ez így kb ennyi igazából én napi 6-7 órát ülök az autóban, a maradék 1-2 órát a telephelyen töltöm, ugye papírmunka, autóra pakolás, meg útvonal tervezés, végén pedig elszámolás, ami nem mindig van így munkavégén ha nincs bent a főnök akkor nem is kell bemennem a telephelyre hanem rögtön mehetek haza a dolgomra. tehát visszafelé is változó, attól függ honnan kell mennem, mert van amikor 100km-ert is le kell vezetnem.
5/8 anonim válasza:
Olyan 16 km, ami reggel és este (csúcsidő) sajnos lehet akár másfél óra is, egyébként meg 20 perc...
6/8 anonim válasza:
17,3 km. Budapesten szélén lakom és középtáján dolgozom, az út odafelé tömegközlekedéssel kb. 1 és negyed, hazafelé 1,5 óra.
7/8 Agytörzsi Prof. válasza:
Na, ez egy nekem való kérdés, mivel a munkám az, hogy vezessek. Napi 600-700km-t, átlag 9 óra vezetéssel. Teljesen jól bírom, pedig csak 6-7 hetente térek haza.
8/8 anonim válasza:
Volt nekem is olyan munkahelyem, amivel naponta oda-vissza 2 órát utaztam, eleinte rossz volt, de aztán el kezdtem olvasni, faltam a könyveket, és ez nagyon jó volt.
Az új munkahelyem nagyon közel van, ami azt jelenti, hogy 10 percet sétálok és már ott is vagyok. Nagyon örülök ennek is, mert nem kell bérletet vennem, meg gyorsan otthon vagyok, de érdekes, hogy azóta nem is olvasok, ha hazaérek minden fontosabb....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!