Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diákmelóval 1 nyár alatt...

Diákmelóval 1 nyár alatt mennyit lehet keresni?

Figyelt kérdés

Regisztrálva vagyok a melo-diákon, és a fürge diákon. én arra gondoltam, hogy délelőtt dolgoznék egész nyáron, délután meg egy héten úgy háromszor, persze tudom, hogy ez nem csak rajtam múlik. Még nem voltam soha diákmunkán, szivesen venném a tippeket, a tanácsokat :)

17/L Pécs

2013. márc. 12. 16:28
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és bármiélyen munkát elvállalok, amit meg tudok csinálni. olaszul, és angolul alap szinten tudok, de beszélni nem tudok egyik nyelven sem, 10. osztályos vagyok, ha esetleg számít.
2013. márc. 12. 16:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha dolgozni is hajlandó vagy egy 200-250 körül meg lehet keresni. Csak az ilyen fürge diákos sz@rságokat jobb elfelejteni.
2013. márc. 12. 16:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Bármit megcsinálok, címerezni is szivesen elmennék, minnél több időre. Mit ajánlasz a fürge diák helyett? ugyanis az egyik legfelkapottabb diákmunka közvetítő.
2013. márc. 12. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!