Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diákmunkával kapcsolatosan...

Diákmunkával kapcsolatosan lenne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

1. Most 14 vagyok, már 2 éve szeretnék nyárimunkát. Most, 14 évesen elkezdhetek HIVATALOSAN dolgozni nyáron? A szüleimnek nincs ellenvetése, csak annyi, hogy hivatalos helyre menjek.

2. Egy ilyen diákmelóval nagyjából mennyit lehet keresni? Minimum és maximum mennyi jönne össze 3 hónap alatt? Itt is van "minimum fizetés"?

Köszönöm!

2013. febr. 12. 21:33
 1/8 anonim válasza:
Leghamarabb 15 évesen tudsz dolgozni akkor is szülői engedéllyel. Igazság szerint mivel képesítésed nincs elég csicska melók vannak amivel nem is keresel sokat. Ráadásul van valami törvény hogy naponta csak x órát dolgozhatsz meg pihenőnap stb.. de ezeket nem tudom pontosan. google a barátod.
2013. febr. 12. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Hivatalosan be kell töltened a 15öt, hogy iskolaszünetben dolgozhass.
2013. febr. 12. 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Általában vidéken olyan 3900 Ft-ot szoktak adni 8 óra munkára.

De az a tapasztalat, hogy amíg nem vagy 16-17 addig szóba sem állnak veled, mert sok cég úgy van vele, hogy megszab egy minimál életkort és akkor a diákcég nem tud kiküldeni.

2013. febr. 12. 21:48
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Hát, kár :(

2013. febr. 12. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Bruttó órabér 543 Ft. (nettóban kb 456)
2013. febr. 12. 22:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Szóval 540 Ft-tal számoljak?::) (Azthiszem a bruttó kell, nem?)
2013. febr. 12. 22:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Amit kézhez kapsz, az a nettó.
2013. febr. 12. 22:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! Milyen összegek jönnek le a bruttó árból?
2013. febr. 12. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!