Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kb.156 cm magas vagyok lehetek...

Kb.156 cm magas vagyok lehetek így légi utas kísérő?

Figyelt kérdés
Van rá némi esély vagy tegyek le róla végleg?

2013. márc. 11. 21:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

2 napja tettem fel a kérdést miből gondolod, hogy még ideges vagyok?

Ez az oldal azért jött létre, hogy bárki bármit megkérdezzen amit csak akar és én úgy gondolom, hogy rendeltetés szerűen használom.

A magasság kérdés meg igencsak bizonytalan, nem olyan kizáró ok szerintem mint pl egy tetoválás feltűnő helyen.

Mielőtt fel tettem volna a kérdésemet már utána jártam a dolognak, és mindenhol azt írták, hogy minimum 158 vagy 160 stb (légitársaságtól függ) cm-nek kell lenni. Másik oldalakon meg azt, hogy el kell érni egy bizonyos magasságot, eddigi legmagasabb pont az a bizonyos 212cm volt amit már előttem is leírtak.

Ezért bátorkodtam feltenni a kérdést (nem csak itt) hátha valaki tud valami építő jellegűt írni.

Pont ez az önállóság, hogy veszem a fáradtságot (nekem nem az) és utána járok a legkisebb dolognak is, hogyha majd oda kerül a sor felkészült legyek. De látom itt a kérdés előtt már bocsánatot kellett volna kérnem rögtön, hogy ilyet kérdezek.

Az utolsótól megkérdezhetem, hogy pontosan mi köze van a témához? Csak mert arra nem tért ki a válaszában...

A többieknek köszönöm a válaszát!

2013. márc. 13. 16:52
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy sokat tudsz rólam, így hogy képzeled, hogy ilyeneket állítasz rólam?

Az nem probléma megoldás, hogy utána járok a dolgoknak? Bocs, hogy föltettem egy kérdést...

2013. márc. 13. 16:54
 13/19 anonim ***** válasza:

Sajnos általánosságban a minimum határ 165 cm.

De vannak elitebb társaságok, pl Qatar Airways ahol magasabb

kb. 175 körül van az alsó magasság korhatár.

2013. márc. 13. 21:55
 14/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, megint én vagyok, aki a 212-t írta. Látom, hogy azt írtad, hogy a magasság nem olyan fontos, mint egy tetoválás feltűnő helyen. Nem szeretnélek elkeseríteni, de azt kell, hogy mondja, hogy sokkal fontosabb. A magasság azért központi kérdés, mert a gépeken el kell érni bizonyos biztonsági felszereléseket, amik magasan vannak. Ellenben, ha egy tetoválás van pl. a csuklódon, azt megengedik, hogy eltakard valamivel (vannak erre való speciális cuccok). Egyébként azért tudok sokat erről a témáról, mert nagyon sokáig én is légutas-kísérő akartam lenni.

Szerintem a legtutibb az, ha valahol leméred, hogy eléred-e azt a bizonyos határt.

2013. márc. 13. 23:12
 15/19 anonim ***** válasza:
A 13-hoz meg annyit fűznék hozzá, hogy nem tom honnan szedte a 175-öt, ha ez igaz lenne akkor kb. csak férfi légiutas-kísérők lennének.. (Amúgy meg magasság korhatár???)
2013. márc. 13. 23:14
 16/19 A kérdező kommentje:

14-es félreértelmezted a hozzászólásomat. Így igencsak elferdíted. Kérlek olvasd át még egyszer és korrigáld a negatív hozzászólásodat.

Tisztában vagyok a magasság fontosságával és hogy milyen tetoválások és hol az elfogadottak. A mondat ami kitér erre nem véletlenül volt úgy megfogalmazva ahogy.

Amúgy köszönöm a tiéd és a többiek hozzászólását is.

2013. márc. 14. 10:13
 17/19 anonim ***** válasza:

A magasság kérdés meg igencsak bizonytalan, nem olyan kizáró ok szerintem mint pl egy tetoválás feltűnő helyen.

És erre írtam, hogy, de ez sokkal inkább kizáró ok, mint a tetoválás... Szerintem ezt pontosan egyféleképpen lehet értelmezni..

2013. márc. 15. 21:11
 18/19 anonim ***** válasza:
És ha már itt tartunk, az én hozzászólásom nem negatív, hanem informatív, hogy mielőtt teljesen beleélnéd magad, tisztában legyél a dolgokkal..
2013. márc. 15. 21:12
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mi abban az informatív ha azt írod, hogy szerintem mindegy ki milyen magas és egyáltalán nem fontos, miközben én nem ezt írtam. Tejesen világosan leírtam, hogy a feltűnő helyen lévő tetoválás kizáró ok, amit el lehet takarni az nyilván nem az. És a magasságnál az a lényeg, hogy elérje az illető a megadott magasságot ezért bizonytalan a magasság kérdése, mivel lehet egy nem sokkal magasabb ember nem éri el egy nála nem sokkal alacsonyabb embernél. (és mielőtt belekötnél igen van ilyen).
2013. márc. 17. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!