Kb.156 cm magas vagyok lehetek így légi utas kísérő?
Te idefigyelj! Nem azért tettem fel ezt a kérdést,mert nem tudom használni a google-t.
Első sorban azoktól kérdezem akik dolgoznak ilyenben vagy tudnak valami építő jellegűt írni.
Amúgy meg a linked nem ér semmit, mivel nem válaszolja meg a feltett kérdésem. A magasságról egy szót sem ejt...
Az általam talált legkisebb magasságkorlát a 158cm és arra lettem volna kíváncsi, hogy mennyire rugalmasak ilyennel kapcsolatban. Tudom, hogy van egy magasság amit el kell érni, de nem mindegyik légitársaságnál olyan magas ez a határ.
Jómagam 155 cm vagyok, nagyon magas sarkú cipőt se hordok. A kollégám feleségével találkoztam, aki szerintem velem egy magas lehetett vagy még annyi sem, és ő stewardess-ként dolgozik.
Amennyire emlékszem, picit alacsonyabb volt nálam, hogy ez mennyiben múlt a cipőkön, nem tudom.
Köszönöm a válaszokat!
Hát remélem ez nem lesz akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!