Burger Kingbe jelentkeznék NEM diákként munkára. Kérnek bérigény megjelölést is. Mennyit írjak?
Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 17:26
1/7 anonim válasza:
Minimálbért +10%
Ha jól nézel ki és/vagy komoly szakmai kompetenciáid vannak, akkor minimálbér +50%.
2/7 A kérdező kommentje:
A jó kinézet tényleg ennyit számít? :P ... mekkora szemétség :/. Nem mintha ettől jobban menne a buri xD.
2013. márc. 7. 18:30
3/7 anonim válasza:
Hát ez érdekes, régebben volt mindig nálunk a burgerbe kasszás egy dagadt cigány k*rva aki ráadásul bukó is volt.
5/7 anonim válasza:
Őszintén nem értem, hogy visszataszító megjelenésű embereket miért tesznek ki kasszába... Én egyik gyorsétterem kasszája mögött megláttam egy ocsmány, ótvaros, ragya hátán-gennyes ragya kinézetű illetőt, és az óta nem megyek oda.
Egyszerűen undorító. Bezzeg azt elvárják (mert én is voltam mekis rabszolga!) hogy minden nap vagy két naponta borotválkozz, de a zsíros haj, a gennyes ragya, és a f@sztest az OK. Hogy is van ez??!
6/7 anonim válasza:
Én is jelentkeztem a Burger Kingbe éttermi dolgozónak. Felhívott a közvetítő cég, hogy menjek be interjúra, de előre szól, hogy három műszak, nettó 65ezer forint, és három hónap után 5ezer forint Erzsébet utalvány. Így kalkulálj fizetési igény megjelölést..
7/7 A kérdező kommentje:
Az szép :D .. én kicsit magasabb összeget jelöltem meg, 80-85 ezret. Eddig még nem jelentkeztek. De magyon kevés az a 65 ezer :P.
2013. márc. 10. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!