Ha 4-5 nyelvet jól beszélnék, akkor jogi diplomával jól kereshetnék?
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 20:00
11/11 anonim válasza:
Második vagyok. Ha 4-5 nyelvet beszélsz jól, akkor nem kérdezik meg, hogy miért akarsz ott dolgozni, hanem ők hívnak, hogy dolgozz náluk. Négy nyelvet beszélek, ebből kettőt tolmácsszinten (angol, német), egyet felsőfokon (spanyol) egyet meg középfokon (olasz), eddig főként szabadúszóként tolmácsoltam és fordítottam, ahol alkalmazottként voltam, oda mindig hívtak, és eddig mindenhol nagyon jól meg is fizettek volna. Csak hát én nem nagyon bírom a kötöttséget, nekem a szabad élet való, ráadásul így még lényegesen jobban is keresek, mint munkaviszonyban. Tolmácsokat általában azért próbálnak a cégek "befogni", mert úgy olcsóbban megússzák, mint az alkalmi megbízásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!