Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyakornoki helyet keresek...

Gyakornoki helyet keresek logisztikusként! Hol találok helyet?

Figyelt kérdés
Sok helyre elküldtem a CV-m, hogy a gyakorlati részt is megtanuljam de eddig még válaszra sem méltattak a cégek.
2013. márc. 3. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Hol keresel? Raktáros helyeket keress, szállítmányozó cégeket de lényegébe bárhol lehetnél. Amúgy menj be valahova személyesen érdeklődni. Felénk legalábbis így szokták. Mondjuk engem kiküldtek végül gyakorlatra. Ha nem írnak vissza írj még egy levelet rá pár hétre hogy írtál már és szeretnél náluk lenni gyakorlaton és bele egyeznek e mert neked sürgős lenne vagy mittomén. Valami ilyesmit. Akiknek nálunk sikerült, ők hónapokig rohangáltak utána.
2013. márc. 3. 21:54
 2/5 A kérdező kommentje:
lényegében a fuvarszervezés ami érdekel de eddig nem sok sikerrel jártam.
2013. márc. 3. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:

profession.hu-n elég gyakran látok logisztikai gyakornoki munkát hirdető cégeket.

Szerintem érdemes ezt az oldalt is figyelned, ha még nem tetted idáig.

Sok szerencsét!

2013. márc. 4. 07:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet, de nagyon sok oldalt ismerek és böngészek és küldtem el már pár helyre a cv-m mind eredménytelenül. És ha gyakornoki állást sem tudok találni akkor mire számítsak majd a suli után?! Inkább bele sem gondolok...
2013. márc. 4. 11:02
 5/5 anonim válasza:
Szia! Te is a BME-re jársz? Én kb 20 helyre elküldtem, eddig 4 jelzett vissza, amiből 2 egyből elutasított :(
2013. ápr. 29. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!