Ha munkát ajánlanak, akkor az csak beetetés, vagy tényleg lesz is?
Figyelt kérdés
A párom júniusban szerzi meg a szakmáját. Kérdezte, hogy lesznek-e munkalehetőségek. Ahol gyakorlatozik, oda max 2 embert tudnak felvenni, de egy másik városban 1 ember végzi 6 ember munkáját, szóval ott is van lehetőség.
Viszont én elég bizonytalan vagyok, félek, hogy ez csak kamu. Tapasztalatlan vagyok, hogy megy ez? Az egész csoportból 3-4 ember akar a szakmájában dolgozni, csak félek, hogy ez csak beetetés, és nem lesz munkája.
2013. márc. 2. 15:37
1/2 anonim válasza:
És szerinted mi ezt honnan a francból tudnánk megmondani?
2/2 anonim válasza:
Saját tapasztalatom az, hogy azoktól, akik azt mondták, hogy nagy valószínűséggel felvesznek, még most is várom, hogy szóljanak (1,5 hónap után, holott 1 hétről volt szó, mert addig volt fent a hirdetésük). Nem tudom te konkrétan milyen cégről és munkáról beszélsz, de saját szakmámban sajnos ezt tapasztaltam, pedig minden elvárásnak, sőt előnynek megfeleltem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!