Szerintetek megéri kamionozni ha van családom?
Nem éri meg.Mi elváltunk 9 év házasság után.Néhány hónap után már nem úgy néztem rá,úgymond nem voltunk az életben egymásra utalva,mint társ.Mindkettőnknek megvolt a maga saját élete,havonta hazajött,de a többi napot akkor is egyedül töltöttük.
Többször elmondtam neki,hogy baj lesz,keressen itthon munkát.
Aztán beadtam a válópert,akkor könyörgött hogy próbáljuk meg újra ,de már bennem semmi érzelem nem volt,nem szerettem már.Ha hazajött olyan érzés volt,mintha egy látogató jönne,nem a férjem.
Megértelek.
Átmenetileg ha erős a kapcsolat akkor igen.
De hosszútávon nem. Válás lesz a vége előbb vagy utóbb.
Nekem az összes kamionom ismerősöm elvált vagy csakugy elvannak de együtt boldogan nincsenek. Jah és arról az érzésről nemis beszélve hogy amikor hazaérsz a lányod megkérdzi hogy "Anya ki ez a bácsi"....nekem volt ilyen ismerősöm....:S
Albérlet semmiképpen??
Egyet értek a második válaszolóval.
Ha bírsz úgy élni, hogy nincs veled a kislányod és a feleséged.... akkor hajrá. De biztos, hogy jó ez nekik így?
Ki tudja milyen gyakran járhatsz haza. Ahhoz, hogy jó helyre kerülj be ismeretség is kell. Nem egy ismerősöm kamionozik, de aki protekció nélkül kezdte, azokat sok esetben jól átvágták.
Tudom, hogy nagyon kevés az a 70.000 Ft, de ha nincs adósságotok, akkor talán ne kockáztass. Nekünk havi 110.000 megy el a hitelre. Úgy hogy én GYED-en, ő meg 6 órában (nagyszüleimmel élünk).
Az én férjemnek is megvolt a nemzetközi és mondta is, ha nincs senkije, akkor talán elment volna, de így, hogy itt a családja nem. Ő nem akar lemaradni a kislányáról (bár hozzá kell tennem, így is nagyon sokat dolgozik).
Kérdező ne tedd!Én több kamionost ismerek konrétan 3-at is,abból kettő elvállt pár év után.Pénzük igaz volt nekik de kb 2-3 hetente látták egymást,nem élet az.Ha nagyon sofőrködni akarsz akkor sofőrködj itthon,itton igaz nem annyit keresel de egy olyan 100-120 ezret meg lehet keresni árú retítőként pl egy nagyobb városban vagy még ha belföldi árú fuvarozó lennél akkor lehet hogy hetente vagy akár naponta is haza járhatnál ha esetleg közel van a telephely.Van simerősöm aki belföldi árúfuvarozó,ő itthon van minden este és olyan 140 ezer örül megkeresi.Igaz elmegy reggel 6-kor és este 7-kor ér haza,de még is otthon van minden nap és a hétvégéje az szabad többnyire.Én nem ajánlom neked!Tudom a havi 70 ezer is elég gyatra ami azt illeti.De én bizto nem kockáztatnám a családomat és a feleségemet ezért,valami más megoldást keresnék.
Milyen szakmáid vannak és melyik városban megyében laksz?
300000 Ft gyakorlatilag a plafon Magyarországon már persze ahova be lehet kerűlni! Kezdőként erről ne álmodj ahova kerülsz jó, ha 230-ad meg lesz, ha több szerencsés vagy!
Minimum 50000 Ft amit elköltesz (amit kiviszel élelmet valamint amit kint vásárolsz...)
Arról nem is beszélve, hogy könnyen összejön a büntetés is ami nem 5-10000 Ft hanem több százezres nagyságrendű is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!